reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Żanetka tez nam si ebardzo podobaly wlasnie te 2 i w sumie na liscie byly wlasnei te 3 ale Xlander odpadl ze wzgledu na nie obracanie siedzisko spacerowki i ponoc ma kiepska regulacje siedziska spacerowego ale musz ekeidys kogos dorwac z takim wozkiem i ocenic sama jak to jest:) a Bolder extra taka wlasnie tansza wersja mury tyle ze jnajbardziej nam si epodoba ta wkladka do spacerowki taka super pianka:)

Mura też jest super ale trochę cena mnie przeraża.
W Bolderze podoba mi się że jest duża gondolka: 86x43x22 cm półroczne dziecko spokojnie się zmieści :-)

wózki fajne, ale ciężkie niestety, wiem, bo koleżanki mają , wszystkie oprócz Boldera, ale on też do lekkich nie należy, my jeszcze się nad Quinny Buzz 3 quinny buzz,wózki spacerowe,wózki dziecięce,spacerówkizastanawiamy, ma moja kuzynka i przyjaciólka, obie powiedziały, ze nie zastąpiły by go na żadne inny, a nie jest to ich pierwszy wózeczek ;) No, ale najprawdopodobniej będzie Nurse Sunny, bo jest lekutki :) • Wózki Nurse • Hiszpańskie wzornictwo i solidność a i taki zestaw mebli Zestaw mebli KLUPŚ KSIĘŻNICZKA 7elem. +gratisy! (2065357914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo jakąś goralską kołyskę :) się zobaczy :)

PALEMKO kubełkowych bym nie kupowała dziecko powinno spac nie tyle tak smao jak siedziec a bo się przechyli siedzisko a ogólnie rozprostować normalnie plecki nóżki i rozłożyć się tak jak tegoi ciałko chce ...ja będe miała łóżeczko...
ZAANETKAAA X landery dobre są;)
LOTKA super i tylko gondolka i mały(tez tak myślałąm tylko ze mały i gondolka)tylko te kółka nie sa dobre na zime;/chyba z emasz chodnik i odsnieżane?

Ja mam na szczęście do odkupienia za małe pieniążki od kumpeli(wózio pokazywąłam)do tego śpiworek daje parasolke i folie;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Echhh, nie, no, nowego wózka to na pewno kupować nie będę... Jestem zadowolona ze swojego JUMPERA.:tak: Letnią porą czeka mnie jedynie odświeżenie "tapicerki" :-D:-D:-D

reklama
PALEMKO kubełkowych bym nie kupowała dziecko powinno spac nie tyle tak smao jak siedziec a bo się przechyli siedzisko a ogólnie rozprostować normalnie plecki nóżki i rozłożyć się tak jak tegoi ciałko chce ...ja będe miała łóżeczko...
ZAANETKAAA X landery dobre są;)
LOTKA super i tylko gondolka i mały(tez tak myślałąm tylko ze mały i gondolka)tylko te kółka nie sa dobre na zime;/chyba z emasz chodnik i odsnieżane?

Ja mam na szczęście do odkupienia za małe pieniążki od kumpeli(wózio pokazywąłam)do tego śpiworek daje parasolke i folie;))
podobne kola mialam z Tomkiem i wlasnie tutaj dawaly rade. nie mialam miejsc z duzym sniegiem :-)

Do góry