reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ja w tej ciąży będę naprawdę bardzo egoistyczna, a więc NAJPIERW JA!!!! Dziecko i tak dostanie mnóstwo rzeczy z okazji przyjścia na świat, matki w tym względzie są zdecydowanie zaniedbywane :tak::-D Sama więc o siebie zadbam i będę się rozpieszczać ciążowymi gadżetami :-D

A ponieważ dużo rzeczy mi z zakupów odpada, to zaszaleję i kupię super mei taia :)) ekstra laktator i bardzo mnie kusi "kosz mojżesza" ...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja w tej ciąży będę naprawdę bardzo egoistyczna, a więc NAJPIERW JA!!!! Dziecko i tak dostanie mnóstwo rzeczy z okazji przyjścia na świat, matki w tym względzie są zdecydowanie zaniedbywane :tak::-D Sama więc o siebie zadbam i będę się rozpieszczać ciążowymi gadżetami :-D

A ponieważ dużo rzeczy mi z zakupów odpada, to zaszaleję i kupię super mei taia :)) ekstra laktator i bardzo mnie kusi "kosz mojżesza" ...
ja mam podobne odczucia... zaczełam od butów ;-) M3231 CZÓŁENKA CZERWONE OBCAS ROZM *38* (2075658709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a w planie mam jeszcze jakies fajne ciuszki, no i podobnie jakis wypasiony laktator - ostatnio mialam straszny i wywalilam go czym predzej jak juz nie musialam z niego korzystac ;-)

Lotka, no, buciki pierwsza klasa ;-):tak::-D Też muszę za jakimiś fajnymi popatrzeć, ale ja w ciąży nie mogę za bardzo na wysokich obcasach chodzić - bardzo mi nogi puchną. Z kolei buty typu balerinki są bardzo, ale to bardzo nie w moim stylu...:-D:-D
Ja swój laktator tez wyrzuciłam... beznadziejny był. Teraz ten zakup dobrze zaplanuję!!!

Lotka, no, buciki pierwsza klasa ;-):tak::-D Też muszę za jakimiś fajnymi popatrzeć, ale ja w ciąży nie mogę za bardzo na wysokich obcasach chodzić - bardzo mi nogi puchną. Z kolei buty typu balerinki są bardzo, ale to bardzo nie w moim stylu...:-D:-D
Ja swój laktator tez wyrzuciłam... beznadziejny był. Teraz ten zakup dobrze zaplanuję!!!
Na codzienne bieganie raczej odpadają, ale mam w planie kilka imprez, potem egzamin koncowy i obrona na studiach... wiec sie przydadza... chociaz sie ciesze, bo ja nie wiem, co to puchniecie nóg.. ale konczymy ciaze w lecie, wiec teraz moge to odczuc, jak bedize goraco...

Wytargałam ze strychu pudło z ubraniami ciążowymi.... Masakra!!! ILE JA TEGO MAM!!! :-D:-D:-D Spoko, przyda się.:tak:;-):-D W planie zakup koszuli ciążowej, 2 bluzek z marszczeniami po bokach, sukienki na wyjścia (choć jedną mam, ale to na wysoką ciążę), butów... Letnią pora zakupię jeszcze sukienkę ;-)

cyniczna - mnie ten kosz tez kusi , baaaaardzo :):tak:

lotka
- no buciki ładne, pewnie o sobie też trzeba pomyśleć :))

Za dwa tygodnie umówiłam się do fryzjera i mam zamiar zrobić się na bóstwo , a jeśli chodzi o szmatki - to na wiosnę mam zamiar zaszaleć, znaczy się opustoszyc trochę konto męża - nieodwołalnie :))))):-D

Lotka butki piękne !!! i tan kolorek taki zmysłowy śliczniutki , zazdroszczę umiejętności chodzenia w takich butkach , ja niestety całe życie w baletkach i jak dla mnei baletki i japonki to najwygodniejsze buty jakie wogóle istnieją :) obcasy miałam ostatnio na swoim weselu i o 23 poszły pod stół:p ale marzy mi sie żeby kiedyś nauczyć się w takich butkach chodzić :)
Cyniczna super że masz aż tyle ciążowych ubranek :) mnie neistety czeka zakup całej garderoby bo oprócz 4tunik nie mam nic :) masz racje ze trzeba tez zadbac o siebie bo piękna mama to szczesliwa mama i szczesliwe dzidzi:)
co do fryzjera neistety ja musze wytrzymac az do grudnia bo mam swoja jedna fryzjerke i tylko u neij obcinam włosy ,siadam na fotel i mowie rób co chcesz i ..zawsze mega zadowolona nawet jak mam wygolony paseczek na głowie to mega happy jestem:)

http://www.be.com.pl/bluzka-hotel-mama-szara-p-512.html takie koszulki mi si epodobaja:)

Ostatnia edycja:
zgadzam sie z wami dziewczynki, mama w ciązy musi być atrakcyjna;-)Na wyprawkę dla dzidziusia mamy jeszcze czas;-)
Pozdrawiam

reklama
maja16, ja już w niejednym miejscu ( allegro, bonprix ) widzę takie fajne koszulki, ale kurcze, albo są w złym rozmiarze, albo w złym kolorze i trudno mi utrafić taką dokładnie jakbym chciała :-p A Ty sobie już taką zamówiłaś??

Do góry