reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
O tak potwierdzam to co pisze Kruszki, szuflada na pewno się przyda. Ja już do swojej zapakowałam dwie paczki pieluch i coś tam jeszcze żeby mi się po komodzie nie walały i nie zajmowały miejsca. Zawsze to dodatkowa przestrzeń do wykorzystania.

Kachha ja mam identyczne lóżeczko tylko z szuflada i jest bardzo solidne. Na poczatek zaopatrzylam je w materac, przescieradlo, falbanke (bo nie chce zeby bylo widac co w szufladzie), ochraniacz od str sciany i przybornik. Posciel mam ale w szafce na zaś.

hmmm ja mam taki rozek, i wypralam na 40stopni i wirowanie na 600, wyjelam, wyprostowalam, ladnie wysechl i wyprasowalam, nic mu nie jest :) jak pralas?

w 40stopniach..a wirowanie to nawet nie wiem jakie jest w tym programie, 600 albo 800...
no to nie wiem....z moja pralka moze cos jest nie tak :-p albo po prostu mi sie trafil jakis slabo zszyty... bo nawet nie jestem pewna czy tego poprucia nie bylo jeszcze przed praniem... nie przygladalam sie, dopiero przy prasowaniu zauwazylam.

kachha, ja to przy wyborze lozeczka patrzylam na to by mialo szuflade przede wszystkim... no i zeby nie bylo zniszczone, bo kupowalam uzywke. ja sie moze i nie znam, ale w sumie to przeciez tylko lozeczko... zadne sie chyba raczej nie rozleci przez te lata:p

Bardzo ładne łóżeczko...z tak jak piszą dziewczyny koniecznie z szufladą...
Co do kompletu Kasiu to rzeczywiście większość rzeczy w tej chwili nie będzie Ci potrzebna,ale jak sama szukałam pościeli to sie okazało,że jednak w tym komplecie wychodzi najtaniej i walnęłam sobie zestaw 14 elementowy (też już z kołdrą i poduszką i baldachimem i falbanką do łóżeczka i kokardkami itd.itd...)
Kasiu jak chcesz sobie zrobić przyjemność to sobie zrób,nalezy Ci się po Twoich przejściach i weż sobie ten z baldachimem i falbankami...Wiem dziewczyny,że czasami szkoda kasy,ale czasami też trzeba zrobić "coś" dla siebie w tym wszystkim :)
Oto zestaw który ja kupiłam
Ala i As - 14el KOLOROWE SNY 90x120 baldachim TK (2431210665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tak, ja wzięłam tą kratkę oliwkową z białym bo pokoik jest zielono różowy a ten róż wyszedł taki ciemniejszy na ścianach niż początkowo myślałam,że wyjdzie więc komplet wzięłam zielony i wózek też...:)

Bawełna bardzo dobrej jakości...wyprałam już wszystko i nic się nie zadziało (ale ja ustawiam wirowanie dzidizusiowych rzeczy na 600 obrotów)

I mnie tę firmę poleciła koleżanka która też kupiła tylko nawet większy zestaw taki z 20 elementów i tez jest bardzo zadowolona... A oni na allegro mają mniejsze,wieksze zestawy..można pojedyńczo kupować,wiec jak się wybierze na początku mniejszy zestaw to póżniej można dokupić w tej samej linii kolorystycznej reszte...

reklama
RatinaZ, no i zaczelam zalowac ze kupilam to lozeczko ktore kupilam :-p
cudny ten zestaw.... tyle grzebalam na allegro patrzac na lozeczka i jakos tego nie widzialam niestety:crazy:
no ale, trudno juz.

Do góry