reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Asia jak jesteście na nie zdecydowani, to brać, 300zł piechota nie chodzi :tak: tylko ja tam nie doczytałam, materac dają, czy musicie kupić?

reklama
Irrisson, tak dobrze, to nie ma:-(. Myślę, że za łóżeczko z wyższej półki to dobra cena, te wszystkie atesty, ekologiczne farby, specialnie profilowane szczebelki i inne cuda na kiju no i nam się strasznie podoba i ten dekor Ula:-)

ja to chyba bede przewijać po prostu kładąc małą na moim łóżku, i pod nia pieluche tetrową, bo niebardzo mam mejsce, a moze to sie sprawdzi i nie trzeba bedzie przewijaka.
co do obcinania paznokci to licze na pomoc mojej mamy dopoki sama sie nie naucze :-p no bo rekawiczki, i to w lato, gdy bedzie ciepło...watpie by dzieciaczki nam nie posciagaly tego szybciej niz im to bedziemy zakladac.

asia, to łóżeczko się opłaca, cudne jest ;-) wiec jesli Cię stać to bierz.
w ogole te łóżeczka takie piękne, ale drogie jak nie wiem. nawet jesli patrzec na to pod kątem że jak nie ja to moje siostry beda miec dzieci to i tak nie moge wydac na nie 3 razy wiecej bo musze patrzec na to by teraz na wszystko starczylo..

Ostatnia edycja:
no Asia łóżeczko warte swojej ceny :tak: to jeszcze musicie ekologiczny materac z atestem znaleźć? :tak: do mnie doszły te pajace, co zamawiałam, nie dość, że wyprane w dziecięcym proszku, to jeszcze wyprasowane ! jak ja lubię prasujące mamusie :-) i tak przed sierpniem je wypiorę, ale widać, że po jednym dziecku i Kappahl ma fajną jakoś :tak: ale i tak mam doła nad gondolą..

a coś nie tak z tą gondolą?

ja to nienawidze prasowania ! zawsze zamiast prasowac to troche spryskiwalam woda ubrania, zakladalam, naciagalam i sie prostowaly jakos...a teraz trzeba sie bedzie zaprzyjaznic z żelazkiem :-D
warto jest naprawde kupowac jakies ekologiczne materace? co zwykly taki zrobi złego maluchowi?

co do ekologicznych, to ja nie wiem, my poliester nosimy :-D a tak na serio, po prostu nie zwracamy uwagi, cena gra rolę, niestety..

Mała Di a kupiłam do mojego wózka, ale nie pasuję i muszę kombinować, zdrowo mi to humor popsuło..

No ja właśnie pamiętam, że kupiłaś samą gondole.
Niedobrze że jednak nie pasuje...
ale sprzedaj po prostu na allegro za tą samą cene, no i na drugi raz moze nawet u samego producenta czy gdzies tam upewnij sie ze bedzie pasowac. no bo jak masz ten stelaż czy jak to tam sie zwie to chyba jednak samą gondole sie bardziej opłaca kupić.

adaptery kupie i będzie ok, muszę siory zapytać, bo ona chyba gdzieś miała od fotelika pasujące do tego stelaża, denerwuje mnie kombinowanie..

reklama
Pytanie, któraś z mam miała matę monitorującą oddech dziecka? Jakie opinie? Jesli ten temat już był proszę mnie odesłać gdzie trzeba :-)))))

Do góry