reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

jjustyna, to jest łóżeczko IKEA z tym, że z nadrukiem, a ja nie przepadam za nadrukami...
Siostrę namówiłam, żeby z tej kołyski zrezygnowała, bo to na krótko a potem kłopot co z tym zrobić, dołoży mi się do łóżeczka, więc mam 600zł na łóżeczko, będzie wypas :)

reklama
asia.85, mądrze prawi Pan M! polać mu piwa!

My musimy tez solidne łóżeczko kupić, bo czeka nas przeprowadzka, więc trzeba je będzie złożyć i rozłożyć ponownie, a niektóre te łóżeczka takie wątłe, że widać, że jednorazówki...

Mnie sie podoba to http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-delfinek-z-szuflada-atest-i2336015480.html
zwłaszcza opcja opuszczania i wymontowania tej jednej strony, nie za bardzo podobają mi sie zaokrąglenia, ale jeśli pomalują mi je na biało, to chyba się na nie zdecyduję.

Ostatnia edycja:
k8libby, pokaże mu Twój wpis:-), Mój M to koneser piwa, pił chyba już wszystkie w sklepach dostępne, najbardziej lubi czeskie i nasze regionalne niepasteryzowane.
Ja takie łóżeczko traktuje jak inwestycję, przecież będzie tak jak wózek dla kolejnego dziecka.

O kurcze, kruszki czadowe to łóżeczko :tak: Gratuluję zakupu, też bym taki poczyniła. Muszę czegoś na kształt u nas poszukać.
Chociaż mam na łóżeczko jeszcze czas, bowiem zaczynamy tradycyjnie od kołyski przy naszym małżeńskim łożu ;-)
no poki co wybralam, splukalam sie na wozej wiec musze odczekac troszke :) w ciagu 3-4tyg musze jednak kupic bez dwoch zdan

Kruszki dokładnie takie samo kupiliśmy- to polski Klupś za 450zł z szufladą :-D
daj miz nac jak wyglada jak juz sprawdzicie po rozlozeniu :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, chcialam Was spytac - jak bedzie u Was z przewijakami? Kupujecie takie nakladki na lozeczko czy oddzielne specjalne stoly do przewijania? Bo ja na poczatku chcialam taki wlasnie stol z ikei ale teraz sobie tak mysle ze chyba jednak nakladke na lozeczko bo szkoda miejsca :)

Dziewczyny, chcialam Was spytac - jak bedzie u Was z przewijakami? Kupujecie takie nakladki na lozeczko czy oddzielne specjalne stoly do przewijania? Bo ja na poczatku chcialam taki wlasnie stol z ikei ale teraz sobie tak mysle ze chyba jednak nakladke na lozeczko bo szkoda miejsca :)

Ja kupuje przewijak z wanienka i poleczkami, aby po roku zamienic jego miejsce na komode :)

reklama
Do góry