reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Malinka ja też wyrodna
1. z czystej przekory bo każdy roczniak ma albo zaraz będzie miał
2. z terroru. Po to mają dzieci nogi żeby na nich chodzić ;-) a nie tyłki płaszczyć. Jak już mają dość to mogą wsiąść do wózka przecież
3. Ten klamot zajmuje pół przedpokoju
4. Dzieci patrzą na to pożądliwie a ja je uczę, że niemożna mieć wszystkiego i akurat na to padło :-)
5. Zdecydowanie na zakupy wolę pchać wózek a nie to coś
6. No i wydaje mi się że to posłuży góra do końca września jak dla mnie za krótko

Ja wybieram drewniany wózek zdecydowanie

edit: paskudno-tandetne też jest to konkretnie

Asia, my mamy ten pchaczo-jeździk który pokazała Karolina, moim zdaniem Ula jest już za duża. Bruno się woził kilka miesięcy temu, teraz stoi smutno w kącie... Wózek dla lalek to jest coś!

Od razu lepiej się czuje wiedząc, że nie tylko ja wyrodna jestem ;-) kilka znajomych dzieciaczków po pierwszym szale tak szybko jak zakochało się w tym czyms porzuciło to.

a ja przyznam ze ten drewienkowy pchaczo-wozek to byl u nas strzal w 10-ke. ale tani nie byl. miejsca nie zajmuje, miesci sie nawet na dol wozka i na spacer mozna go wziac, a tolka za nim przepada. absolutnie odkad sie pojawil numer jeden. teraz zaczela na nim swoje zabawki wozic.
ta firma robi tez piekne wozki dla lalek, no ale to juz wydatek, i zalezy co kto lubi. te wygladaja tak:

moover-wozek-dla-lalek.jpgmoover-wozek-dla-lalek-1.jpg

jak planujesz jeszcze jakieś córeczki to polecam, bo porządny jest i ponadczasowy :)
no i duński, może Ci asia85 siostra skandynawsko załatwi jakoś taniej? ;)

Załączniki

• moover-wozek-dla-lalek.jpg
    moover-wozek-dla-lalek.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 65
  • moover-wozek-dla-lalek-1.jpg
    moover-wozek-dla-lalek-1.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 60
asia8783 firma SMOBY ma fajne wózki i pchaczo wózki. Ja nastawiałam się na pchaczo wózek z tej firmy ale jednak zdecydowałam się na wózek spacerowy. bo młoda zaraz zaacznie ładnie chodzić i taki wózek to dziewczynka może dłużej wykorzysta.

Weronkazz olka w wozku wozi każdego. Gumowego gluta z oczami (wlasnosc maksa) tez. Każdy pasażer dostaje tez jej prywatnego smoka :-) no ale mamy jakiś taki badziewny sprezentowany. Teraz szukam wlasnie drewnianego.

reklama
my mamy te rowerki co Malinka pokazywała, jedno w spadku, drugi kupiła teściowa w komisie za 30zł i trzyma u siebie, jest o niego wojna, gra to okropne melodyjki, jest beznadziejnie tandetny, ale zajmują dzieci długo, bo moja mama w domu trzyma :-p Laura wozi Ninę, jakbym miała sama kupować, to w życiu, w domu też mi nie potrzebne, a babciom się podoba :-p

wózki drewniane ładne, patrzyłam czy ktoś ma używane, ehh niestety nie, tylko mnie jedno zastanawia, Weronika jak idziesz na spacer, to bierzesz normalny wózek i ten drewniany targasz w ręce? bo my już tak rower biegowy nosimy, na szczęście pod kosz w mutsym się dziad mieści :-p ale jakbym miała jeszcze wózek targać, to dziękuję :baffled:

Do góry