reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Malinka ja też wyrodna
1. z czystej przekory bo każdy roczniak ma albo zaraz będzie miał
2. z terroru. Po to mają dzieci nogi żeby na nich chodzić ;-) a nie tyłki płaszczyć. Jak już mają dość to mogą wsiąść do wózka przecież
3. Ten klamot zajmuje pół przedpokoju
4. Dzieci patrzą na to pożądliwie a ja je uczę, że niemożna mieć wszystkiego i akurat na to padło :-)
5. Zdecydowanie na zakupy wolę pchać wózek a nie to coś
6. No i wydaje mi się że to posłuży góra do końca września jak dla mnie za krótko
Ja wybieram drewniany wózek zdecydowanie
edit: paskudno-tandetne też jest to konkretnie
1. z czystej przekory bo każdy roczniak ma albo zaraz będzie miał
2. z terroru. Po to mają dzieci nogi żeby na nich chodzić ;-) a nie tyłki płaszczyć. Jak już mają dość to mogą wsiąść do wózka przecież
3. Ten klamot zajmuje pół przedpokoju
4. Dzieci patrzą na to pożądliwie a ja je uczę, że niemożna mieć wszystkiego i akurat na to padło :-)
5. Zdecydowanie na zakupy wolę pchać wózek a nie to coś
6. No i wydaje mi się że to posłuży góra do końca września jak dla mnie za krótko
Ja wybieram drewniany wózek zdecydowanie
edit: paskudno-tandetne też jest to konkretnie
Summerbaby
Asia, my mamy ten pchaczo-jeździk który pokazała Karolina, moim zdaniem Ula jest już za duża. Bruno się woził kilka miesięcy temu, teraz stoi smutno w kącie... Wózek dla lalek to jest coś!
weronkazzz
tulęTolę
a ja przyznam ze ten drewienkowy pchaczo-wozek to byl u nas strzal w 10-ke. ale tani nie byl. miejsca nie zajmuje, miesci sie nawet na dol wozka i na spacer mozna go wziac, a tolka za nim przepada. absolutnie odkad sie pojawil numer jeden. teraz zaczela na nim swoje zabawki wozic.
ta firma robi tez piekne wozki dla lalek, no ale to juz wydatek, i zalezy co kto lubi. te wygladaja tak:
jak planujesz jeszcze jakieś córeczki to polecam, bo porządny jest i ponadczasowy
no i duński, może Ci asia85 siostra skandynawsko załatwi jakoś taniej?
ta firma robi tez piekne wozki dla lalek, no ale to juz wydatek, i zalezy co kto lubi. te wygladaja tak:
jak planujesz jeszcze jakieś córeczki to polecam, bo porządny jest i ponadczasowy
no i duński, może Ci asia85 siostra skandynawsko załatwi jakoś taniej?
Załączniki
asia8783 firma SMOBY ma fajne wózki i pchaczo wózki. Ja nastawiałam się na pchaczo wózek z tej firmy ale jednak zdecydowałam się na wózek spacerowy. bo młoda zaraz zaacznie ładnie chodzić i taki wózek to dziewczynka może dłużej wykorzysta.
kakakarolina
Weronkazz olka w wozku wozi każdego. Gumowego gluta z oczami (wlasnosc maksa) tez. Każdy pasażer dostaje tez jej prywatnego smoka :-) no ale mamy jakiś taki badziewny sprezentowany. Teraz szukam wlasnie drewnianego.
kakakarolina
350zł
reklama
my mamy te rowerki co Malinka pokazywała, jedno w spadku, drugi kupiła teściowa w komisie za 30zł i trzyma u siebie, jest o niego wojna, gra to okropne melodyjki, jest beznadziejnie tandetny, ale zajmują dzieci długo, bo moja mama w domu trzyma Laura wozi Ninę, jakbym miała sama kupować, to w życiu, w domu też mi nie potrzebne, a babciom się podoba
wózki drewniane ładne, patrzyłam czy ktoś ma używane, ehh niestety nie, tylko mnie jedno zastanawia, Weronika jak idziesz na spacer, to bierzesz normalny wózek i ten drewniany targasz w ręce? bo my już tak rower biegowy nosimy, na szczęście pod kosz w mutsym się dziad mieści ale jakbym miała jeszcze wózek targać, to dziękuję
wózki drewniane ładne, patrzyłam czy ktoś ma używane, ehh niestety nie, tylko mnie jedno zastanawia, Weronika jak idziesz na spacer, to bierzesz normalny wózek i ten drewniany targasz w ręce? bo my już tak rower biegowy nosimy, na szczęście pod kosz w mutsym się dziad mieści ale jakbym miała jeszcze wózek targać, to dziękuję