reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
no, kupiłam wczoraj łózeczko!!! używane DREWEX COLORINO KUBA II Z SZUFLADĄ Z MATERACEM GRYKA KOKOS ZA 150ZŁ:-D powiem szczerze ze stan idealny...wypiorę tylko pokrowiec z materaca choć czysciutki jest...

jeszcze mi przewijaka brak no i głównego zainteresowanego tym sprzętem:-D

Przyszła moja torba do wózka i ... cieszcie się, że to ja byłam królikiem doświadczalnym :-(
szpetna jak noc, tandetna wygląda jak z targu za 30zł
dużo jaśniejsza niż na fotkach przez co wygląda jak z ceraty i ma mnóstwo ostro złotych dodatków. Hmmm co kto lubi ja plastiku w kolorze złota jakoś nie bardzo :baffled:
w dodatku ma wąskie szelki (takie co to na gruby sweter i płaszcz nie wejdą na ramię ) więc w zasadzie jest do ręki :baffled:
Odradzam
Idę szukać innej, może jutro pojadę do tkmaxa zobaczę co tam słychać

sempe gratuluję zakupu :)! Też kupiłam używany sprzęt - kołyskę z materacykiem gryka-kokos, z pościelą i 2 kompletami poszewek z prześcieradełkami frote z gumką za 200 zł. i jestem zachwycona. Kołyska w stanie idealnym, pościel - tylko jeden komplet używany, żadnych zabrudzeń - nic. Jak sobie przeglądałam ile zapłaciłabym za nowe, włos mi się na głowie jeżył.
Dla mnie bomba ;).

Teraz idzie do mnie leżaczek-bujaczek, też używany. Mam nadzieję, że w tak samo dobrej formie :)

kakakarolina lipa :/. Ale to jest niestety ryzyko zakupów via net...Ja też kilka razy się nacięłam. Niestety nie wszystko złoto co się świeci ;). Mam nadzieję, że znajdziesz jakąś godną następczynię.

Aha, dziewczyny mam jeszcze takie pytanie...Czy któraś z Was może dokupowała osobno torbę do wózka. Mój nie miał jej w zestawie, a czuję, że takowa mi się bardzo nada. Może któraś coś doradzi?

Przyszła moja torba do wózka i ... cieszcie się, że to ja byłam królikiem doświadczalnym :-(
szpetna jak noc, tandetna wygląda jak z targu za 30zł
dużo jaśniejsza niż na fotkach przez co wygląda jak z ceraty i ma mnóstwo ostro złotych dodatków. Hmmm co kto lubi ja plastiku w kolorze złota jakoś nie bardzo :baffled:
w dodatku ma wąskie szelki (takie co to na gruby sweter i płaszcz nie wejdą na ramię ) więc w zasadzie jest do ręki :baffled:
Odradzam
Idę szukać innej, może jutro pojadę do tkmaxa zobaczę co tam słychać
jeżeli kupowalaś bez licytacji tylko kup teraz to masz prawo zwrócić bez podania przyczyny w ciągu 10 dni.

uff, dobrze ze mozna :)
mnie szwageirka namawia na baby shower, moze sobie zazycze torbe wlasnie ;) a moze nieprzyzwoicie drogi lezaczek! ale chyba musialabym zrobic mini wesele chyba, hehe

kakarolina, to ja się cieszę, bo już mnie kusiło, żeby zamówić... szkoda, bo na zdjęciach się prezentowała świetnie... dobrze, że masz możliwość zwrotu

reklama
Do góry