reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

karenm zazdraszczam pokoiku! u nas tylko po lozeczku w naszej sypialni, pieknie wpasowanego miedzy nasze loze a sciane, widac ze bedzie dziec. reszta zakamuflowana, nawet szafe poki co dzielimy z mala... ;)

reklama
karenm zazdraszczam pokoiku! u nas tylko po lozeczku w naszej sypialni, pieknie wpasowanego miedzy nasze loze a sciane, widac ze bedzie dziec. reszta zakamuflowana, nawet szafe poki co dzielimy z mala... ;)

U nas będzie podobnie, jeśli nie uda nam się z tym naszym mieszkaniem. Nie dość, że będzie ciasno, to na dodatek z moimi rodzicami obok w pokoju :(((

A ja jutro może w końcu zamówię łóżeczko, bo z tym zwlekam chyba najbardziej :)

u nas ciasno tylko sypialnianie, na szczescie rodzicow brak na kwadracie ;)
ale za to pies jest, nie zaby jakis wielki, ale miejsca zajmuje za 3 ogary, wiercipieta ;)

karenm, piękny pokoik. Taki radosny. Ja bym jednak przewijak przesunęła w nogi łóżeczka. Praktyczniejsze. Zazdroszczę karuzelki. Ja niestety przez poród i pobyt w szpitalu przegapiłam wszystkie obserwowane aukcje tej karuzeli na Allegro :frown:.

reklama
Do góry