Marcia, ja zdejmowałam przewijak. Wcale to nie było uciążliwe - przewijasz dziecko średnio raz na trzy godziny, o ile nie ma kupy w międzyczasie. A założenie przewijaka to sekunda. Chociaż jak zostanie na szczebelkach, to i tak sporo miejsca dla dziecka jeszcze w łóżeczku będzie
reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
marcia mnie też 2 wersja bardziej sie podoba, i tak jak mówią dziewczyny albo zdjemuj i nakładaj przewijak albo przesuń go do ściany obok komody. A ochraniacz nie potrzebny dziecko i tak nie uderzy się o szczebelki a jak zacznie ruszać główką to wiecej zobaczy;-)
Ja juz mam wszytsko kupione, gotowe przygotowane popakowane, nawet do sklepów nie chodzę aby mnie nie kusiło kupowanie potrzebnych "niepotrzebnych" ubranek itp.
Wczoraj mój syn pakował torbe dla swojej siostry - czytaj LALKA, Spiderman i zwierzaki- pytam się go co tak szybko przecież do urodzenia Amelki jeszcze troszkę a on, ze przecież jutro się rodzi, oby nie wykrakał
Ja juz mam wszytsko kupione, gotowe przygotowane popakowane, nawet do sklepów nie chodzę aby mnie nie kusiło kupowanie potrzebnych "niepotrzebnych" ubranek itp.
Wczoraj mój syn pakował torbe dla swojej siostry - czytaj LALKA, Spiderman i zwierzaki- pytam się go co tak szybko przecież do urodzenia Amelki jeszcze troszkę a on, ze przecież jutro się rodzi, oby nie wykrakał
M
milionka
Gość
ja mam pianka kokos gryka czy jakoś tak za 99 zł z allegro oczywiście
kakakarolina
Marcia bez falbanek lepiej;-) a przewijak wyjdzie w praniu
Agnieszka ja to mam najzwyklejszy na świecie materac z samej pianki (ale na szczęście do kołyski to wyboru nie było) kosztował mnie 40zł jest cienki ale na te 3-6kg wystarczy zupełnie nawet się nie odegnie.
A mi brakuje przewijaka i wanienki, wczoraj przyszła kołyska myślę, że ją zmontujemy w przyszłym tygodniu i zacznę manewrować moją sypialnią (choć póki co Maks zapowiedział, że Ola śpi z nim) ciekawe czy się rozciągnie. Gdy kącik będzie gotowy pochwalę się
Agnieszka ja to mam najzwyklejszy na świecie materac z samej pianki (ale na szczęście do kołyski to wyboru nie było) kosztował mnie 40zł jest cienki ale na te 3-6kg wystarczy zupełnie nawet się nie odegnie.
A mi brakuje przewijaka i wanienki, wczoraj przyszła kołyska myślę, że ją zmontujemy w przyszłym tygodniu i zacznę manewrować moją sypialnią (choć póki co Maks zapowiedział, że Ola śpi z nim) ciekawe czy się rozciągnie. Gdy kącik będzie gotowy pochwalę się
M
milionka
Gość
ja dzisiaj kupiłam octanisept i maly sudocrem żemy mieć taki podręczny na spacery bo mój wielki 400ml jest nieporęczny a potem tylko z dużego do małego będę przekładała:-)
kakakarolina
milionka nie stosuj sudocremu profilaktycznie. On jest na odparzenia nie przeciw
M
milionka
Gość
właśnie są różne szkoły - wszystkie moje koleżanki stosują go profilaktycznie i nawet dzisiaj czytałam, że pupkę powinno się profilaktycznie smarowac
kakakarolina
wg mnie najlepiej niczym nie smarować a już na pewno nie alkoholem z cynkiem ;-) to już lepiej coś delikatniejszego też za działa. sudocrem to jak ciężki podkład zapychający pory - skóra wygląda ok ale jakim kosztem.
mala.di
co wy wszystkie takie anty-fanki falbanek ?
marcia, mi sie podoba pierwsza wersja! nawet nie wiedzialam ze sa takie przescieradla...dla mnie bomba
sama pianka to chyba przede wszystkim za miekka dla noworodka, nie?
ja mam pianke i cos jeszcze, ale juz nie pamietam nawet czy gryke czy kokos
marcia, mi sie podoba pierwsza wersja! nawet nie wiedzialam ze sa takie przescieradla...dla mnie bomba
sama pianka to chyba przede wszystkim za miekka dla noworodka, nie?
ja mam pianke i cos jeszcze, ale juz nie pamietam nawet czy gryke czy kokos
reklama
M
milionka
Gość
ja też mam falbankę i bardzo mi pasuje bo nie widać co jest w szufladzie pod łóżeczkiem