reklama
K8libby i prasować
Asia miałam ci pisać, linomag kup sobie w tubce nie w pudełku, wygodniej się nakłada, no i ja bepanthen używam na dupę Laurce, zresztą na wszystkie zaczerwienienia w domu używamy, kosztuje 18zł
Asia miałam ci pisać, linomag kup sobie w tubce nie w pudełku, wygodniej się nakłada, no i ja bepanthen używam na dupę Laurce, zresztą na wszystkie zaczerwienienia w domu używamy, kosztuje 18zł
Sunshine27
Zaangażowana w BB
Ja co prawda oprócz wózka jeszcze nic nie zakupiłam. Ale spokojnie za dwa tygodnie jak mąż będzie miał trochę więcej wolnego zaczynamy busować po sklepie. Liste już kompletuje i w większości właśnie na podstawie tego co dziewczyny piszecie - bo w temacie jestem zupełną nowicjuszką.
Ale nie wyobrażam sobie, żebym przed porodem nie miała wszystkiego - takie zakupy a nawet kompletowanie listy, czytanie forum i porównywanie pieluszek, ubranek czy kosmetyków daje mi wiele radości a zakupy to już wogóle - czekam na to z utęsknieniem. Wiem, jak moja koleżanka (bidulka od 7 mc w szpitalu) ubolewała, że sama nic nie mogła kupić.
Nie będe co prawda kupować po kilka sztuk tych samych rzeczy, ale na pewno kupie tyle na ile starczy mi kasy i żeby potem nikt nie musiał za mnie tego robić, bo zakupy dla maluszka dają mi wiele szczęścia puki co :-)
Ale nie wyobrażam sobie, żebym przed porodem nie miała wszystkiego - takie zakupy a nawet kompletowanie listy, czytanie forum i porównywanie pieluszek, ubranek czy kosmetyków daje mi wiele radości a zakupy to już wogóle - czekam na to z utęsknieniem. Wiem, jak moja koleżanka (bidulka od 7 mc w szpitalu) ubolewała, że sama nic nie mogła kupić.
Nie będe co prawda kupować po kilka sztuk tych samych rzeczy, ale na pewno kupie tyle na ile starczy mi kasy i żeby potem nikt nie musiał za mnie tego robić, bo zakupy dla maluszka dają mi wiele szczęścia puki co :-)
Samemu się nie da niestety swojego postu usunąć. Musiałabyś napisać do którejś z moderatorek, żeby przeniosły post i wskazać o który post chodzi. Jeśli mnie pamięć nie myli to moderatorki są trzy: Olga RaQ, kakakarolina i kruszki.Kurcze, pomylilam watek - chcialam napisac na ogolnym - jak to przenisc teraz?
MieMie
Fanka BB :)
Ja myślę, że akurat zapas pieluch to żadna strata i marnotrawstwo. U nas M ostatnio kupił pakę 76 pieluch startowych.
Choć ja powoli wpadam w panikę, muszę samą siebie uspokajać, że nie ma co się tak stresować i ze wszystkim zdążę. Bo tak będzie i już
Choć ja powoli wpadam w panikę, muszę samą siebie uspokajać, że nie ma co się tak stresować i ze wszystkim zdążę. Bo tak będzie i już
kakakarolina
No a ja zakupy wyprawkowe porównuje do przygotowań do bożego narodzenia :-) uwielbiam ten czas oczekiwania, pieczenia, sprzątania a jak już święta są to przestaje być tak fajnie
Z pieluchami tez trzeba uważać bo nie każde każdemu pasuję. Ja w swojej karierze oddałam całą pakę huggisów, pomarańczowych pampersów, lidlowskich, rossmanowskich zwykłych i bellowych 3 (czyli pewnie ze dwie stówy wywaliłam na to)
zostawcie sobie pole manewru na wybieranie,
pieluszki i chusteczki kupujcie na razie po małym opakowaniu i spróbujcie wszystkiego. Tak samo jest z butelką i smoczkiem nie ma wyjścia nie podpasuje każdemu.
Z pieluchami tez trzeba uważać bo nie każde każdemu pasuję. Ja w swojej karierze oddałam całą pakę huggisów, pomarańczowych pampersów, lidlowskich, rossmanowskich zwykłych i bellowych 3 (czyli pewnie ze dwie stówy wywaliłam na to)
zostawcie sobie pole manewru na wybieranie,
pieluszki i chusteczki kupujcie na razie po małym opakowaniu i spróbujcie wszystkiego. Tak samo jest z butelką i smoczkiem nie ma wyjścia nie podpasuje każdemu.
mala.di
ja tam usuwałam sama swoje posty a zamiast przenosic mozna po prostu skopiowac i wkleic w innym watku ten sam tekst.Samemu się nie da niestety swojego postu usunąć. Musiałabyś napisać do którejś z moderatorek, żeby przeniosły post i wskazać o który post chodzi. Jeśli mnie pamięć nie myli to moderatorki są trzy: Olga RaQ, kakakarolina i kruszki.
ale wiecie co, o wiele fajniej sie kupuje juz te takie drobiazgi, nie wozek, nawet nie ubranka...ale jak juz stoi taki dzidziusiowy proszek w łazience, gdzies tam leżą pampersy, przewijaja sie kosmetyki... to powoli zaczyna do mnie docierac ze to wszystko dzieje sie naprawde.
i wlasnie, jakiego proszku uzywacie? ja kupilam ten Loveli, ale płyn do płukania juz tanszy, firmy Bambi..i doczytalam na nim ze od 1 miesiaca zycia sie nadaje... ale to moze kwestia tych testow jakis drogich o ktorych ktos juz tu wspominal odnosnie kosmetykow. chyba moge w tym wyplukac ubranka juz teraz, nie?
reklama