reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Mały szok, skip hop jest w smyk.
Który kolor? Ja jestem barxiej za tą kolorowa. Obie będą mi do wózka pasować ☺

Bardzo jestem mądra :/
Pytam która, a zdjęcia nie wrzuciłem
W każdym razie wzięłam kolorową. Przez neta kupiłbym zygzaki, bo ten jasny kolor wydawał się jaśniejszy. Na żywo jest ciemniejszy i z tą szaroscia jak dla niekoniecznie.

Załączniki

• 1439458379611.jpg
    1439458379611.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 90
reklama
To prawda, ze bardziej ecru niz bialy, tez myslalam, ze bedzie troche inny. Uroki zamawiania w sieci.
Ja mam czerwony wozek, wiec w sumie wszystkie by do niego w miare pasowaly :-)

Kruszka czyli wzięłaś ta signature i super ze sie zdecydowałaś :) tez na początku myślałam o kolorowej :) Ta z materiału nieprzemakalnego to wlasnie special edition maja trochę inne wykończenie :)

Wczoraj byłam u mamy i o takie cudeńka żeśmy porobiły kosmetyczki dwie dla mamy i córci (Ta Oliwki jest do pokolorowania pisakami), organizer na pieluszki i chusteczki nawilżane i do tego jeszcze ozdobna chmurka nad łóżeczko dla maleństwa, którą wypychałam do 11 w nocy :D:D
DSC_0367.jpgDSC_0369.jpgDSC_0370.jpgDSC_0372.jpg

Załączniki

• DSC_0367.jpg
    DSC_0367.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC_0369.jpg
    DSC_0369.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC_0370.jpg
    DSC_0370.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0372.jpg
    DSC_0372.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 90
Tak Bunia zdecydowałam się, bo jest ona tylko kilkadziesiąt zł droższa od xlanderowej, która szybko się rozpadła. Miałam kupić z netu, ale byłam dziś w smyku po prezent dla Franka od brata i aż mi szczeka opadła jak ją zobaczyłam. Zwłaszcza, że oglądając w necie podobały mi się te dwie, z przewagą jednak dla tej w zygzaki. Po obejrzeniu na żywo wzięłam kolorową. W ogóle udało mi się jeszcze kupić lusterko do auta, bo będę małego z tyłu wozić.

Suwina piękne prace ☺

Załączniki

• 1439470948596.jpg
    1439470948596.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 86
Kruszka noi super ze mogłaś "pomacać" przed zakupem.. Niestety to minus kupowania przez neta, choć ja duzo rzeczy zamawiam to nigdy nie ma pewności a na zdjeciu wszystko wyglada inaczej..
Tez mam lusterko :) moj sie ostatnio pyta czy to mamy i czy to i czy lusterko a ja tak tak to juz dawnooo kupiłam.. Chłop widac zawsze zorientowany, ale jak widzi ze kasy ubywa to w "gdzie ty to wydajesz".. Eh..

reklama
Do góry