reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

No i sama bransoletka

Załączniki

• 1439372126345.jpg
    1439372126345.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Suwina ja powiedziałam Franiowi, że brat przyniesie mu prezent i co by chciał, żeby to było. Helikopter ☺ Z początku myślałam, że może duplo bo bardzo lubi, ale został przy helikopterze. W obecnej sytuacji nie ustalam tego M, On i tak by albo zapomniał albo tak przedłużal, że na koniec machnalby ręką "a po co to"

Werci piękna i bransoletka i dzieciaczki :)
Kruszka ja też muszę się tematem zająć sama bo mój mąż z pewnością tego nie ogarnie :p

Bunia no właśnie! Minuta to prawie jak godzina co nie? Jak widać był bardzo spragniony czułości ech....

Suwina, to podobno świetny sposób na zachęcenie starszego dziecka do nowonarodzonego rodzeństwa, co u mnie bardzo by się przydało, bo mój mały to straszny jedynak, jednak nie mam kompletnie pomysłu co możnaby sprezentować ośmiolatkowi...piłkę do nogi? rakietę tenisową na treningi? kompletnie nie mam pomysłu :(

Ancikowa, olej go. Nie zabiegaj, nie pytaj o czułości. Ciesz się każdym dniem, niech widzi że Ci to zwisa.

Synek ma jakąś pasję? Mówił niedawno ze chciałby coś dostać?

U nas to nie sa niespodzianki tylko dzieciaki wiedza, ze dostana prezenty z tej okazji. Bo generalna zasada jest, ze prezenty na wyjatkowe okazje tylko sa, wiec bardzo na nie czekaja i dopasowuja swoje zachcianki do mozliwosci.

Moj m mial w druga strone - pokazywal im najpierw w sieci a potem kupowal rzeczy, kt wczesniej nie ustalalismy. Na poczatku oponowalam, teraz juz dalam spokoj, jeden powod do klotni mniej. Tylko mi wczesniej mowi co planuje. Mysle, ze jemu to sprawia mnostwo przyjemnosci, przenosza w swiat chlopiecego dziecinstwa :-)

Na urodziny jednego kupil statek z klockow Lego kt jest wiekszy od obu chlopcow. Same czesci rozkladalismy 2 dni, zanim zaczelismy skladac :-)

A jak sie rodzil mlodszy to dalismy starszemu rowerek. On mial wtedy niecale 2 lata, niekoniecznie powiazal te fakty ze soba na poczatku.

Lunera z facetami tak jest ! Mój jest fanatykiem Lego a że córka zbiera Lego Friends to zawsze z nią układa te zamki, lodziarnie, piosenkarki i co tam jeszcze. Teraz się strasznie jara że będzie synek bo jako fan gwiezdnych wojen już choruje na Lego Star Wars.

Lilija pasje ma, ale to co chciałby to na tyle drogie zachcianki, że to chyba za dużo...niestety dostaje od dziadków wszystko czego chce więc rozpuszczony jest i jakbym zapytała co by chciał dostać to zaraz wymyśliłby coś drogiego...a jak dla mnie rower za 5 stówek, gra na xbox za 300zł czy rakieta do tenisa za podobną kwotę to chyba trochę za dużo...sama nie wiem co robić...

reklama
Do góry