reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Takie cudeńka przysłała mi teściowa,

3070342_DSC_7741.JPG literki wyszywała sama :)

3070339_DSC_7743.JPGaaa.jpg i śliczny pajacyk z żyrafką i lewkiem :)

Załączniki

• 3070342_DSC_7741.JPG
    3070342_DSC_7741.JPG
    36,2 KB · Wyświetleń: 82
  • 3070339_DSC_7743.JPGaaa.jpg
    3070339_DSC_7743.JPGaaa.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 83
Trochę nam umarł temat,serio wszystkie wszystko macie? :D ja właśnie pomyślałam sobie, że przydałoby się zaopatrzyć w śpiworek do fotelika/gondoli, skoro mały urodzi się końcem sierpnia i nie wiadomo jaka będzie jesień. Spodobały mi się śpiworki i otulacze Wallaboo, ale może Wy znalazłyście coś fajniejszego? Pochwalcie się proszę co macie :D

Ja mam taki zwykły śpiworek do gondoli, ale zapowiada się jeszcze koniec sierpnia na ponad 20 stopni więc nie powinno być tak źle i zwykły kocyk wystarczy na spacerek :)

Ja niestety nie mam śpiworka do gondoli nawet :( tylko ochraniacz na nóżki dlatego muszę jakieś coś kupić...a taki śpiworek nawet do 12 miesiąca życia można używać :)

w przyszłe wakacje to nie będzie chciały dzieciaczki spać w śpiworku tylko biegać po trawce :) Ale teraz na wrzesień i na później na pewno się przyda, zwłaszcza że nie wiadomo jak długo jeszcze będzie tak ciepło.

Ja chce kupic bujaczek babybjorn blance. Tylko drogie to jak cholera.
Mam co prawda bujaczek fisher price ale ten od babybjorn jest super.
Enek pyta po co chce kupic skoro mamy juz jeden ale ja sie chyba i tak zdecyduje.

Cina a nie ma szansy dostać używany? Zawsze to jakaś oszczędność...poza tym bujaczek bujaczkowi nierówny, jeden ma wibracje, inny melodyjki jeszcze inny opcję hustania, poza tym z jakiegoś powodu dziecię wybiera sobie jeden ulubiony ;) do mojego przemawia "a jak wyrośnie to się go sprzeda i odzyska sporo kasy bo takie rzeczy dużo nie tanieją jako używki" hihihi

reklama
Anciikowa wlasnie szukam uzywki ale jak juz cos znajde to cena tez bardzo wysoka jak na uzywke.
Najtaniej znalazlam na amazonie i korci mnie i korci.
Gorzej jak mlodemu nie podpasuje.

Do góry