reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Ja mojemu dzis powiedziałam ze rozwarcie postępuje wiec "towar" działa.. A on jaki towar haha

Lunera mi sie wydawało jak oglądałam w sklepie ze te special edition maja najładniejsze wzory bo takie eleganckie :) ja tez ma początku miałam szara albo czerwona wziąć w jednym kolorze a potem mysle a czemu nie taka i wyliczankę zrobiłam juz bo nie mogłam sie zdecydować hehe :)

Ja bralam na czuja z sieci, i nie chcialam takiej jednostajnej, choc wiem, ze mezowi by sie podobala szara. Special edition wygladaly wlasnie na najbardziej eleganckie, wiec pod tym katem potencjalnie maja najdluzsza przyszlosc.
Ja jestem z mojej bardzo zadowolona!

Kruszka oooo znalazłam to zdjęcie w tel :)
Jak wybierałam to sa wszystkie trzy obok siebie,
Ta special edition potem signature i z prawej moja essential.. Moze na zbliżeniu zobaczysz jakies różnice :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1439329397.705298.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439329397.705298.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439329397.705298.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 63
I ja mam skip hop duo signature bodajże (caluteńka czarna), nie znam różnic, ale myślę, że każda jest super, u mnie np główna kieszeń jest na zamek i ma po boku kieszonki z siateczki na gumce, co jest super przydatne na późniejszą butlę :)

Jak już mówiłam nie ma co się napalać, poszliśmy do sypialni, ja tylko skoczyłam na szybkie siku i kiedy wróciłam po dwóch minutkach to m już spał. Albo udawał, że śpi nie wiem, jednak nie mam ochoty tego sprawdzać, jeszcze tego brakuje żebym za chłopem się uganiać musiała :/ Leo, radź sobie sam!

reklama
Do góry