reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
[emoji12] oj tam oj tam! Ważne, że chciał dobrze [emoji16] Powiedziałam, że najwyżej będzie dla córeczki. Tylko musimy wcelować tak żeby poród był w zimie bo to rozmiar 56 i ciepły materiał [emoji12]

Ostatnia edycja:
Zuzzi będzie dla następnego dziecka.
Ja mam taki pajacyk cieplutki reniferek, wsam raz na święta, ale obawiam się że nie urośnie do niego do grudnia, bo rozmiar 74.

Zuzzi pokój cudo! Kolory wyśmienite! O! I widzę, że macie kosz na pampersy! Myślałam o tym, ale się niczego nie domyśliłam ;) nie wiem czy kupować czy nie? Polecasz póki co?.myślicie dziewczyny że będzie z niego czuć mniej? Bo jakbym miała brać to do sypialni i teraz pytanie czy przechowywać w sypialni taki ładunek wybuchowy czy może lepiej latać z każdym jednym pampersem do kosza w kuchni/łazience?

Mam obiecaną dostawę łóżeczka na wtorek...trochę po obiecanym na stronie terminie realizacji, ale lepiej późno niż wcale...och jaka jestem ciekawa!

Ancikowa ja nie mialam i nie mam takiego smietnika. Kupy niemowlaczka nie smierdza wiec normalnie wyrzucalam do smietnika w kuchni.. teraz pieluchy emilka te z kupka wyrzucam do smietnika na dwor odrazu haha. Albo zawijam w woreczek do pieluch i wyrzucam pozniej.choc ostatnio Alex zatrudniony jest do tego i zawsze ladnie idzie i wyrzuca. Te z siuskami normalnie do zwyklego smietnika.

Co do pojemnika na zużyte pieluszki to takiego by chyba zaczęło szybciej śmierdzieć, bo w kuchni kosz szybciej się zapełni i się go wyniesie z domu, ja nawet nie miałam w planie żeby kupić osobny na pieluszki. Za to kosz na brudne ubranka mam osobny dla małej, bo i tak póki co będzie mieć prane osobno.

reklama
Do góry