reklama
anciikowa
Fanka BB :)
Zuzzi pokój cudo! Kolory wyśmienite! O! I widzę, że macie kosz na pampersy! Myślałam o tym, ale się niczego nie domyśliłam
nie wiem czy kupować czy nie? Polecasz póki co?.myślicie dziewczyny że będzie z niego czuć mniej? Bo jakbym miała brać to do sypialni i teraz pytanie czy przechowywać w sypialni taki ładunek wybuchowy czy może lepiej latać z każdym jednym pampersem do kosza w kuchni/łazience?
Mam obiecaną dostawę łóżeczka na wtorek...trochę po obiecanym na stronie terminie realizacji, ale lepiej późno niż wcale...och jaka jestem ciekawa!
Mam obiecaną dostawę łóżeczka na wtorek...trochę po obiecanym na stronie terminie realizacji, ale lepiej późno niż wcale...och jaka jestem ciekawa!
Akuku
Fanka BB :)
Ancikowa ja nie mialam i nie mam takiego smietnika. Kupy niemowlaczka nie smierdza wiec normalnie wyrzucalam do smietnika w kuchni.. teraz pieluchy emilka te z kupka wyrzucam do smietnika na dwor odrazu haha. Albo zawijam w woreczek do pieluch i wyrzucam pozniej.choc ostatnio Alex zatrudniony jest do tego i zawsze ladnie idzie i wyrzuca. Te z siuskami normalnie do zwyklego smietnika.
Co do pojemnika na zużyte pieluszki to takiego by chyba zaczęło szybciej śmierdzieć, bo w kuchni kosz szybciej się zapełni i się go wyniesie z domu, ja nawet nie miałam w planie żeby kupić osobny na pieluszki. Za to kosz na brudne ubranka mam osobny dla małej, bo i tak póki co będzie mieć prane osobno.
reklama