reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Panikara tylko, że ten pajacyk ma kokardki na stópkach i głowie i oczy myszki minnie na kapturze!
Anciikowa nie mogę Ci polecić, bo jeszcze nie wypróbowałam. On ma w środku taki wkład z woreczkami pochłaniającymi smrodek. U nas najpierw spróbujemy w sypialni. Jak będzie źle to pójdzie gdzieś indziej.
Mały kosz na brudne ubranka też mam w planach, ale jeszcze nie znalazłam takiego wymarzonego [emoji12]

reklama
Zuzzi w takim razie daj znać kiedy już wypróbujesz ;)

Widziałam super kosz z uchami w tk maxxie, super! Ale zapomniałam zerknąć na cenę ech.

Cieszę się, że Wam się kącik Aleksa podoba [emoji16] Ja w międzyczasie miałam mieszane uczucia, ale już jestem zadowolona. Jeszcze lampa (wzór jak zasłony), kosz na brudne ubranka, skrzynia na zabawki /*******ety i półki na ścianę (również po naszej stronie). Nie mogę się doczekać![emoji7]
Oczywiście zdam relację z pieluchowego kosza [emoji4]

Zuza super kolory w pokoju :-).
Hehe mąż chciał dobrze, liczy się gest hehe :-). Mój by nawet nie wiedział który rozmiar. Ostatnio w sklepie pokazywał mi ubranko na 2 letnie dziecko ha ha ha.
A wczoraj mu tłumaczyłam Ci ma przywieźć do ubrania małego do szpitala na wypis i ze mały może mieć większy lub mniejszy rozmiar to przerażony. Spakowalam więc dwa zestawy różnej rozmiarówki

Wszystkie juz macie torby spakowane?

Ja przez ospe mlodej nie wiem kiedy sie spakuje do szpitala.
Wieczorami musze prasowac bo mi sie nazbieralo ze hoho wiec poki nie nadrobie prasowania to sie chyba nie spakuje.
Dobrze ze prawie nic nie potrzebuje to chyba szybko pojdzie.
Jedyne co mam w miare przygotowane to kosmetyczka z kosmetykami dla mnie wiec w sumie juz cos jest[emoji3]

reklama
Też mam spakowana ale nie w całości. Narazie: ręczniki, majtki zwykle i siateczkowe, wkładki laktacyjne, 2 koszulę, japonki,skarpetki, kubek, sztućce, stanik do karmienia, ładowarkę, chusteczki nawilzone, płyny do mycia, higieny,sZampon,pasta do zębów.

dla małego nic nie muszę brać ale mam niedrapki, skarpetki, butelkę i smoczek.

Brakuje mi szLafrok, octenisept, coś na brodawki, tantum rosa

Do góry