reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Oj tam na spacer w zimniejsze dni do wózka będziemy zakładać. Albo do jakiegoś bardziej eleganckiego stroju jak by jakaś impreza rodzinna się trafiła [emoji16]

reklama
A ja buciki mam i ubierac bede ;) alexowi i vikiemu ubieralam..cala siatke mialam haha.. a dla Emilka ani jednych i wiecie co ? Ile placzu bylo jak pierwsze buty ubieral.. do teraz nowych nie ubierze bez jeczenia.. wiec ja jednak bede ubierac mieciutkie ;)

A ja w ogóle nie zakładałam córci bucikow miękkich, długo chodziła boso jak zaczynała chodzić a obecnie lubi buty, ale bez nich też chętnie biega :-)
Także wszystkie opcje dozwolone.

Ja miekkie buciki do wozka wlasnie wiosna zakladalam. Bo w zimie to kombinezon ze stopkami, a pozniej to wlasnie sie przydawaly, zeby w nozki nie bylo za chlodno a na twarde buty za wczesnie

Ja mam całą siatkę butów dla Olusia. Jak zacznie chodzić zrobię jak z Jocha. Trochę w butach trochę bez. Ja kocham takie mini buciki.

Zuzzi, piękne prezenty!!!

Co do bitów, moi nosili odkąd porządnie stali. Dużo na boso i na dworzu tez, zreszta platfusowi oboje wiec musieli na boso dużo chodzic.
I nie maja problemów z noszeniem butów ale na boso chodzic kochają, kamienie czy piasek, nie ma
To znaczenia haha

Te buciki to ja jako ozdobe zakladal hege.. na chwile tak jak spacer czy cos. A w domu do teraz na boso.. po ogrodzie tez na boso chodzili. Stopy zdrowe :)

Zasłony przyszły już dawno, ale dopiero dziś je powiesiłam[emoji4]
ImageUploadedByForum BabyBoom1437159912.469324.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437159912.469324.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437159912.469324.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry