reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Lilija tez słyszałam z tym barwnikiem :)
A do czarnych nie mam nic przeciwko wyglądają fajnie, zreszta mi sie ostatnio tyle rzeczy podoba.. Ale Hm po co mi to :D

reklama
Usiulka na ebayu uk
Jest fajny materialowo milutki ;)

Ja ostatnio widzialam smoczek z ustami i zastanawialam sie czy malej kupic hahaha.

Lilija pieknie !

A u Nas w końcu zmontowane lozeczko. Wysylam z tel. i nie potrafię obrocic :-)

Załączniki

• 1437045348687.jpg
    1437045348687.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 70
  • 1437045364567.jpg
    1437045364567.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 65
ruda bardzo dobry pomysł, chyba też tak zrobię, bo też dostałam troszkę pościeli której zapewne nie użyję

Hmm ja mam tylko jedne poszewki na kołdrę i poduszkę i szkoda mi ich do wózka. Chyba jednak kupię. Ewentualnie użyję prześcieradła do łóżeczka, które dostałam po dziecku męża siostry.
A to kolejne prezenty od mojej mamy [emoji4]
ImageUploadedByForum BabyBoom1437066527.974537.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1437066543.026229.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437066527.974537.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437066527.974537.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 78
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1437066543.026229.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437066543.026229.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 71
Ja prześcieradło na materac do gondoli dostałam gratis przy kupnie wózka ;) i tak myślę, że jak będzie szybko się brudzić to może jakieś nasze stare prześcieradła przerobię.

Śliczne te prezenty od mamy ;)
Ja z bucikami się wstrzymuje aż zacznie raczkować, czekam aż coś mi wpadnie w oko ;)

reklama
Piękne prezenty mama zrobiła :) ja też z tych co buciki dopiero jak dziecko zacznie chodzić. Ale trzeba przyznać że urocze są.

Do góry