reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
haaaa!!! rewelacja pupui! bardvo sie ciesze :-):-):-) czyli kolejny now poczatek :-) cudnie!

co o bugaboo. tak obsluga go jest fntastyczna. jednym palcem, jedym klikiem. dla mnie warty kazdego funta (choc i tak kupujemy uzywany, ale ponoc w swietnym stanie, a cvytaja opinie tej babki, co loveboiled polecila, to rzeczywiscie sa jak nowe. zobacvymy w niedviele)
i pr
zez to,ze jest tak cudowny w obsludze, nie zauwazam jego braku uroku osobistego :-D, choc kolorystycznie dla mnie sa rewelacyjne, zarowno standardowe wersje, jak i designerskie.... no i to,ze mozna sobei dobierac budki i gadzety osobno.

Ja lubie używane rzeczy. Ja sama od lat uwieram się w lumpach lub na używcach. W nowych też ( tk maxx mój faworyt) ale wychodzę z założenia, że jeżeli nie trzeba przepłacać to czemu nie zaoszczędzić. A Jak patrzyłam na strone fb tej kobiety to wózki ma w super stanie i opinie bardzo pozytywne. `na bank będzie super!!!!

I kocham TK MAXX!

No a z domem to wreszcie jakiś początek, może nie wymarzony ale nie można mieć wszystkiego. Nie wiadomo, co życie przyniesie. Nie planuje tu być do końca życia. Mój przyszły niedoszły mąż (tak go nazywam bo zaręczył mnie a ja nadal przedłużam za-mąż-pojście) sobie w tym kraju życia nie wyobraża...Nie lubi tu być, póki co nie ma wyjścia. ale dobra, Nie zaśmiecam tematu :p

pupui, ja tez tkmaxx darze miloscia slepa ;)
nie chod
ze do innych sklepow praktycznie (oprocz dziecinnych, bo tu h&m rzadzi dla chlopcow) badz wlasnie gap (ale wole z ebay'a. no chyba,ze jst cos, co 'musze' miec ;) jak te sukienki ahha)

Anney bugaboo jest cudny. Dla mnie to najladnieszy wozek. Jak tylko zaszlam w ciaze z Maja wiedzialam ze musze go miec.

A co do motywunw zyrafy z nexta. Teraz planuje zakupy na stronie next i upatrylam dla malej sukienke wlasnie w ten motyw[emoji1] pewnie w przyszlym tyg kupie

Anney bugaboo jest cudny. Dla mnie to najladnieszy wozek. Jak tylko zaszlam w ciaze z Maja wiedzialam ze musze go miec.

A co do motywunw zyrafy z nexta. Teraz planuje zakupy na stronie next i upatrylam dla malej sukienke wlasnie w ten motyw[emoji1] pewnie w przyszlym tyg kupie

haha sister :-)

ja wiem,ze bugaboo jest swietnym wozkiem, dlatego nie moge sie doczekac!!! aaaaaa :-):-):-):-):-):-) jak go otnelam, byalm oczarowana. mogli mi pokazywac mi 10 innych, bugaboo zasze wygrywal :-)

reklama
Kurczaczek ja mieszkam na takim zad**** do duzego miasta mam ponad 100km... Musze luuknąc na ebayu ciuszki, ale mój angielski jest słabiutki;/ takie podstawy;/ jak coś to będę prosiła Was o pomoc:) niech tylko wypłata przyjdzie:D

Do góry