reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
dlatego,ze jest szansa,ze wyjade z uk niedlugo i chce tutaj zrobic wyprawke.

no i wiem,ve bed
ziemy mieli corunie :-):-):-):-)

spojrzcie na to, to akurat next z nowej kolekcji... ale w tych zyrafach sie zakochalaam <3
Screen Shot 2015-03-13 at 20.42.59.pngScreen Shot 2015-03-13 at 20.43.22.png

Załączniki

• Screen Shot 2015-03-13 at 20.42.59.png
    Screen Shot 2015-03-13 at 20.42.59.png
    35,5 KB · Wyświetleń: 70
  • Screen Shot 2015-03-13 at 20.43.22.png
    Screen Shot 2015-03-13 at 20.43.22.png
    34,3 KB · Wyświetleń: 71
Anney ubranka przepiękne!!!! Wózek też, znam je ze sklepu :) też mi się bardzo podobają. Z kolorem ciężko ale u mnie chyba beż by wygrał.
Trzymam kcuki żebyś się porządnie obkupiła i wyemigrowała z tej szalonej wyspy.

dziekuje kochana.
prawda jest taka,
ze bugaboo uroda nie grzeszy :-D i ja to wiem.
ale piekny wozek to ja juz mailam z chlopcami i zmordowalam plecy, zesikalam sie z wysilku po porodzie kilka dobrych razy probujac podniesc go ;) hahah

tera
z chce wozek lekki, mega funkcjonalny, ktory bedzie nam sluzyl i wiem,ze posluzy w kazdym terenie i nie zryje do konca mi plecow.

dokładnie Anney. mnie się w nim ta prostota podoba. Bo niby jest zwykły ale nowoczesny, Pasuje do wszystkiego i jest wygodny w obsłudze. Nawet dla faceta.... :pPP

Oj a z ubrankami szalej, bo kiedy będziesz jak nie teraz?? Ja pamiętam mnie kilka lat temu...to było istne szaleństwo!!!

U mnie prócz wyprawkowego szaleństwa jest urządzanie domu w planie. Póki co powoli, bo na wszystko są pieniądze potrzebne.

reklama
Do góry