reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

a ja wlasnie nie znosze rozowego ;)
zdaje sobie sprawe ze etap rozowego mnie nie minie, ale v kolorow najbardviej to bialy, bezowy, czerwony, szary, zolty, baklazanowy, mietowy i wszelkie odcienie zimnych pasteli.
no i c
zarny my love :p

sukenki lubie takie typowe stare dosc romantycvne, musem i
zasada numer jeden cokolwiek kupuje jest material, MUSI byc naturlany (ten minky dostalismy, a jest super przyjemny) chyba dlategoze sama okropnie sie cvuje w domeiszce sztycznego wiec jak moge to 100% naturalne kupuje.

reklama
borysiatko, wiele z nich (oprcz tych czerwonych z nowej kolekcji i h&m rompersika bialego) kupuje na ebayu, czesto uzywane, ale ubrane raz albo dwa, bo ilez taki maluch wychodzi i na prawde za grosze.
ta sukienka kremowa np. w skepie w gapie po 15funtow, a ja
za 3 kupilam :-)
kocyki po 10funtow (te akurat w tkmaxx) a w sklepie po 24.

modna moze byc przy okazji, najwazniejsze, ze nie bedvie miala nic sztucznego :)

lucynka, spojr
z na ebay..co.uk jak bedviesz cos chciala, to moge ci kupic (na prawde warto uzywane, bo sa niezniszczone) ja w kwietniu w poslce bede, wiec moge przywiezc.

Anney jak juz bede wiedziala co tam u mnie w brzuchu siedzi i co jeszcze bede potrzebowac to bede Cie prosic o pomoc w zakupie na eBayu. Juz sie usmiecham :-)

Anney jak juz bede wiedziala co tam u mnie w brzuchu siedzi i co jeszcze bede potrzebowac to bede Cie prosic o pomoc w zakupie na eBayu. Juz sie usmiecham :-)

wlasnie to pislaam, nie widzac tego posta :-)

nie ma problemu. na prawde. tylko paypala sobei zaloz. dla mnei to wielka oszczednosc pieniedzy.

Anney cuda[emoji7] moj styl.

Ja wlasnie dzisiaj wydalam ponad 150 eur na stronie gapa. Letnie zakupy dla mlodej. W podobnym stylu.

Dla baka nic nie kupuje bo sis ma mi przyslac wszystko i nie noszone. A ja i moja sis styl mamy podobny wiec peenie beda cudenka. O ile dla chlopaka moga takie byc..,
Ech rozmarzylam sie. I znowu musle ze czemu znowu nie dziewczynka.
Ale w sumie chlopcy tez fajni[emoji1]

reklama
pokaz koniecvnie jak dostaniesz od siostry!!!1

uwielbiam gapa pod tym wzgledem. ta surowosc materialow, takie uchwycenie natury... dla mnei bomba.

maja w tym roku takei piekne
zolte sukieneczki na sznuereczkach... milosc od pierwszego wejrzenia :-)
nawte jesli nei bedzie goraco latem u nas, to i tak musze meic letnie sukienki, bo wczesna esienia lecimy na wakacje, wiec prvydaza sie zwiewnosci.

res
zta zdjec sie laduje.... :baffled:

Do góry