reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Love zazdroszcze outletu nexta.

Wogole wy tam uk macie fajne sklepy z ubraniami dla dzieci i ceny super. Ja musze kupowac ze strony next na europe gdzie wogole przecennie robia.

Ja ciuchy dla Maji kupuje praktycxnie tylko w nexcor, gapie, zarze i hm. Czasem cos w Mayoral. I jak jestem w pl to jeszcze w kapphalu. Cudne maja ciuszki dzieciece.

Anney jak bedziesz w pl idz do kapphala. Spodobaja ci sie. Szczegolnie kolekcja dla niemowlat newbe.

Cinamona ale w tych sklepach chyba drogie są co?

Edit: Natchniona waszymi doświadczeniami z Ebay, sprawdziłam jak sprawa się ma na PL Allegro. znalazłam mega pakę fajnych dziewczęcych ubranek, narazie za 1 zł, ale jeszcze 4 dni do konca aukcji. Pomyślałam o Magdusi, bo lubi Minni a tam kilka takich ciuszków jest :)
Jakbym wiedziała co mam to może bym podbijała , bo ciuszki w większości są super
Extra paka dla dziewczynki 9-12m nowe (5173568831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Dziekuje :* tyle ze 9-12 a ja tak daleko nie wybiegam na przod :D ale polecam polubic na fb rozne stronki z ciuszkami dla maluchow, kobitki czesto paki oddaja za 0zl + kw . Widzialam dzis ladne z Minnie bodziaki ale 18, 50 to moze mame poprosze zeby kupila :D

Lilija no tanie nie sa ale jakosc jest super i wzory w moim stylu. No moze hm troche odbiega jakosciowo ale za to ceny przystepne i mozna fajne rzeczy znalezc.
Ja duzo ciuchow dostaje od mojej sis po siostrzenicy, glownie next i kapphal i widac ich jakosc. Noszone duzo a w bardzo dobrym stanie.
w pl jest allegro i mozna tam znalesc duzo fajnych rzeczy "drogich firm" w przystepnych cenach i jak nowki.
Ja boleje nad tym ze tutaj w es sprzedaz ubranek uzywanych dla dzieci jest do kitu. Staram sie kupowac glownie jak sa promocje czy wyprzedaze. Np gap jest dosyc drogi i tam kupuje tylko jak jest przecena albo mam kod promocyjny. Teraz np w gapie kupilam wszystko o 30% taniej i wtedy cenowo wychodzi podobnie jak zara i to jest dla mnie do przelkniecia.

Cinamona, jakociowo na pewno lepsze, ale dla mnie lepiej kupić tańsze, bo w sumie i tak później albo wyrzuce, albo oddam komuś za darmo...a same wiecie jak to jest być młodą mamą- wiele ubranek mamuśki wolą kupić same, bo wg własnego gustu.
Zuzzi , no właśnie sama byłam w lekkim szoku gdy zobaczyłam tą aukcję, bo ciuszki naprawdę warte zainteresowania, fakt faktem na większe dziecko, ale czasami warto już teraz kupić za tanie pieniążki

reklama
Do góry