reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Anciikowa ja najpierw zakochałam się w tym ImageUploadedByForum BabyBoom1426177292.833427.jpg z Ikei, ale kosztuje 599. Uparłam się na nie bo ma te szuflady i można zdjąć barierkę tak że zostaje tapczanik dla dziecka już większego. A że mamy łóżeczko po dzieciach siostry męża to grzech wydawać tyle kasy za coś co jest moim widzimisię [emoji12] Dlatego zaczęłam szukać w necie i znalazłam tamto (też można zdjąć całą przednią barierkę) [emoji16]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426177292.833427.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426177292.833427.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
Lilija u nas odpadają mebelki typowo dziecięce bo mamy dwupokojowe mieszkanie i na razie dzidzia wprowadzi się do nas. Stwierdziliśmy że nie chcemy naszej sypialni całej zmieniać pod dziecko. Jak już będzie większe i się wprowadzimy do salonu to wtedy zaszalejemy [emoji16]

Zuzzi też ładne, ale wydaje mi się, że to co znalazłaś jest ładniejsze, takie mniej...równe, bo ten zagłówek wyżej się kończy i...takie bardziej subtelne mam wrażenie :) a przy tym tańsze! Ja tam bez zastanowienia brała to z neta, gdybym miała wybierać między nim a tym z Ikei ;)

Ja chyba żadnych ciuszkow nie będę musiała kupować, wszystko po synku mam. Ale czeka mnie segregacja bo wszystko pomieszane mam :D

Lucalew uroczy mały tygrysek będzie! :)

A u mnie zaczyna rosnąć dość spora kupa ubranek. Różowych ubranek, choć nie wiadomo jeszcze jaka płeć (moja mama twierdzi że wie, to i kupuje :D )...modlę się więc o dziewczynkę, inaczej nie wiem co z tym zrobię :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry