reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Ja mam poki co upatrzone ale tez chcemy dziewczynkę !;) mogłabym tez kupować ale co potem będę oddawać.. Bez sensu, wytrzymam trzy tyg do usg ... Chyba :)
A łóżeczko myślimy o takim jak niżej "mniej wiecej" bo sa rożne wzory i kolory.. I rozmiar chcemy taki zeby nam normalny materac wszedł sie jakoś niestandardowy .. ImageUploadedByForum BabyBoom1426250679.750489.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426250679.750489.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426250679.750489.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Powiem wam ze tak w markecie dziecięcym jest 300-700$ zależy od koloru i wzorów bo sa rożne noi materiału.. A mi sie wydaje ze szału minie potrzeba bo to łóżeczko i ważne zeby było w miarę bezp a wole wydać na materac.. A w sieciówce typu walmart ok 300 $ oczywiście mój zachwycony jest tym łóżeczkiem.. I opinie ma nawet dobre i mozna potem wymontować bok dla starszaka itp wiec funkcjonalne niby..

A i jeszcze mam do was pytanie co do laktatorów, co myślicie o elektrycznym ale pojedynczym tzn na jedna zsawke no medeli ? Jest duzo tańsza niz podwójna a nie za bardzo chce ręczna.. Jakoś tak wygladaImageUploadedByForum BabyBoom1426255929.570745.jpg
Nawet obczajalam używane dwustronne ale wcale nie tańsze, wole cos innego kupić za to np ten materacyk..

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426255929.570745.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426255929.570745.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 50
Bunia super lozeczko, bardzo mi sie podoba. Ja bym co prawda wybrala jasniejsze ale wydaje sie wlasnie bardzo funkcjonalne.
Laktator elektryczny medeli jest bardzo polecany przez kobitki i ja o nim tez mysle. Recznego tez nie chce i raczej tez pojedynczy kupie.

Bunia a po co dwie przyssawki.. dziecko tez jedno :)
Ja mam pojedynczy aa i jakbts miala problem z odciaganiem to probuj w trakcie jak dziec bedzie ssal :)

Lucalew no jasne to wlasnie maja w kolorze taki dąb to jest najjaśniejszy albo biały.. Ale białego noe chcemy a ten dąb jakoś niezbyt .. Chcemy taki orzech albo ciemny brąz bo łatwo nam będzie do tego komodę dokupić np.. Tu w us medela to jest bardzo popularna ale mi sie wydaje dwustronna nie jest niezbędna dlatego szukam wlasnie pojedynczej .. Nie wiem opinie ma dobre ta pojedyncza niby ..

reklama
Do góry