lilija
Fanka BB :)
Co do prania to sama pokusiłam się i wyprałam niedawno część ubranek dla małego i to był błąd, bo nie mam worków próżniowych i mimo,że ubranka są pochowane do komody, to i tak je wypiorę raz jeszcze, bo mam wrażenie,że będą całe od bakterii
Taka schiza
). Także nie polecam prać za wcześnie. Uważam,że czerwiec-lipiec jest odpowiedni a ciuszki schować do worka próżniowego
)
I wiecie co zauważyłam, że wyprasowane ciuszki po złożeniu do komody i tak wygladaja jak nie wyprasowane, więc będę prasowała tylko po pierwszym praniu aby bakterię zabić, a później raczej nie przewiduje, bo to bez sensu.
Co do karmienia małego butelką to planuję najpierw z cyca, a po 2-3 tygodniach przyzwyczajać do buteleczki, bo mama też człowiek i należy jej się wychodne
), poza tym będę dużo jezdzić rowerem,no i gdy mnie nie będzie z 2 h. to Tatuś musi być zabezpieczony.
Dziewczyny pochwalcie się pokoikami jeśli macie już coś zrobione
Cinamona, też szaleje na punkcie gwiazdek
I wiecie co zauważyłam, że wyprasowane ciuszki po złożeniu do komody i tak wygladaja jak nie wyprasowane, więc będę prasowała tylko po pierwszym praniu aby bakterię zabić, a później raczej nie przewiduje, bo to bez sensu.
Co do karmienia małego butelką to planuję najpierw z cyca, a po 2-3 tygodniach przyzwyczajać do buteleczki, bo mama też człowiek i należy jej się wychodne
Dziewczyny pochwalcie się pokoikami jeśli macie już coś zrobione
Cinamona, też szaleje na punkcie gwiazdek