reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Ja już wszystko poprane mam. Teraz sie suszy. Jutro prasowanie.
Zuza, super zestaw! Ja póki
Co mam już sporo mleka w piersiach, wiec mam tylko jedna butelkę, a jak będzie potrzeba kupimy więcej, choć wolałabym piersiowac ;)

Ja chce piersiowac ale oprócz tego będzie karmione moim mlekiem z butelki jak wrócę na siłownię:

Lilija no niby mozemy juz rodzic ale dla mnie zdecydowanie za wczesnie na porod i nie chce ryzykowac. Zreszta sama nie ogarne wszystkiego a moj M nadal jest niepelnosprawny takze zajme sie tym dopiero za miesiac i mam nadzieje ze M bedzie mogl juz normlanie w miare funkcjonowac. Jak nie to bede musiala prosic kogos o pomoc.

Nie w kazdej chwili no co wy opowiadacie [emoji33] bo nie będę spać w nocy :p

Ale sie dzis obkupilam i jestem mega happy :) moze jutro jak dam rade o zrobię fotki.. I chyba kończę z ciuszkami bo do 9mscy mam juz prawie wszystko oprocz jakiegoś kaftanika na zimę i cieplej czapy haha :D

Lilija pochwal sie pomalowanym pokojem.

Ja narazie mam dwa kocyki ale one takie grubsze i wieksze wiec beda na zime. Musze kupic ze 2-3 cienkie malutkie. Mam dla mlodego 2 chusty bambusowe do otulania i do przykrywania latem. Kupilam tez pieluszki bambusowe. Narazie mam 4, ale czekam na dostawe kolejnych 6 szt. I wystarczy z pieluchami. Mam jeszcze tetrowe i flanelowe po corce wiec jakby mlody duzo ulewal to bede kozystala z tych starych. Chociaz wole bambusowe bo milsze i przyjemniejsze dla skory. Tylko szkoda ze drogie...
ImageUploadedByForum BabyBoom1432362195.963739.jpg

Z ciuszkow mam malutko. Kilka co kupilam sama, kilka body i pajacow po corce, ktore od biedy nadaja sie dla chlopaka.
ImageUploadedByForum BabyBoom1432362290.838937.jpg

Butelki aventu mam po mlodej wiec dokupie tylko do nich odpowiednie smoczki.

W sumie to za duzo nie musze kupic bo wiekszosc rzeczy mam po corece. W zasadzie to ciuszki tylko ale to siostra mi w paczce przysle. Niby ma juz gotowa tylko wyslac. Ale kiedy to bedzie...

No i kosz mojzesza. Chyba zajme sie tym po weekedzie. Znalazlam fajny sklep gdzie robia na zamowienie z poscielka do wyboru. Wiec musze wypytac o termin dostawy.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432362195.963739.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432362195.963739.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 61
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1432362290.838937.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432362290.838937.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Cinamona - śliczne te rzeczy, co to jest to brązowo-zielone z gwiazdka? ?? Tez takie chce ;)

Ja te mam dużo rzeczy po córce. Musze dokupić tylko jakieś małe body i pajace. Pieluchy flanelowe i tetrowe mam, więc w tkmaxxie widziałam śliczne bambusowe, także tez kilka kupie i tez chce bambusowe otylacze :) musze kupić jeszcze poduszkę klin, bo wcześniej nie miałam, a myślę że się przyda jak sobie przypomnę jazdy z lozeczkiem z Ala. Do tego chce komodę z przewijakiem i miejscem do kapania do łazienki, nowa pościel w szare gwiazdki, troszkę kosmetyków, ale ja dalej używam hippa dla Ali i bepanthen, wiec tylko jakiś fajny emolient do kąpieli, bo mała się luszczyla jak wąż ;)

Szału z ciuszkami nie ma, ale na start będzie ok, a wszystko jest w rozmiarach 62-68.

Załączniki

• 1432364080435.jpg
    1432364080435.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 49
  • 1432364098910.jpg
    1432364098910.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Anney Ty już wszystko poprałaś? Ja z praniem i prasowaniem czekam do początku lipca, mam nadzieję, że nie będzie konieczności robić tego wcześniej.

Werci super ciuszki, podobają mi się strasznie właśnie takie kolorowe :)

Do góry