reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Ja mam butelkę Avent i Tommy. Smoczek mam jeden- dostałam od położnej, w kolejne nie inwestuje, bo jeśli się uda mam zamiar nie uzywać smoków

Mi sie udalo kupic caly zestaw z Aventu, z laktakorem, sterylizatorem, butelkami, smoczkami i innymi *******ami za polowe ceny. Wiec zobaczymy jak Avent sie sprawdzi.

Z tego zestawu gruszki, termometru ani szczoteczki do zębów nie używałam ale nie miałam silikonowej na palec tylko zwykłą. Bardziej mi się podoba ten zestaw z aventu niż z tommee tippee.

Ostatnia edycja:
ja kupiłam laktator Avent z butelką i był do tego też smoczek.
Ale ja nie mam zamiaru używać smoczka jeśli się uda :)

Ja mam zestaw jeszcze po Emilku (obcinaczki, nozyczki, szczotka do wlosow, grzebyk, pilniczki) za 1 f z poundland hehe. Ale grzebyk pilniczki wyzucilam odrazu a nozyczki dalam dzieciom do ciencia kartek ;)
Ja uzywam tylko obcinaczki do paznokci ;)
Gruszki nie uzywam bo mam katarek do odkurzacza i fride.

Rowniez uwazam ze mozna taniej kupic bo w tym momencie to jest cena za marke..

reklama
Zuza, wyglada na solidny.
Ja uzywam nozyczek, szczoteczki i grzebyka, silikonowa na palec tez. Termometr sie zawsze przyda.

Odnosnie butelek to mam ze 2 (po kazdym jedna, hahaha), ale uzywalam sporadycznie. Smoczki mieli obaj, do konca 6 mca, nie przeszkadzalo w karmieniu bynajmniej. 2 wystarczyly.

Do góry