reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Przypomnialo mi sie jeszcze o tym, a w sklepie zrobili taki blad ze wyslali mi dwa takie same :)

Załączniki

• 1431629900208.jpg
    1431629900208.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Lidia ja bede kosmetyki dla siebie i maluszka zamawiac przez apteke Gemini a jak czegos nie bedzie to kupie w jakims markecie lub innej aptece, sklepie.

Sliczne ubranka, duzoo tego macie :-) Ja swoje dzisiejsze zdobycze wrzuce jutro. Moj M mnie stopuje z tym szalem wyprawkowym bo mamy tez dostac worek ubranek ale ze nie wiem co tam dokladnie jest to musialam kupic chociaz tyle i dopuki nie dostaniemy tych ubranek to na ta chwile nid kupuje juz ubranek :-)

Ostatnia edycja:
Pokój pomalowany, łóżeczko i komoda złożona to mogę się pochwalić, miało być łóżeczko z komodą razem, ale ja stwierdziłam że wolę osobno i stanęło na moim :)

DSC_7219 (400x212).jpg DSC_7220.jpg DSC_7221 (400x309).jpg

i moje psiaki wepchały się w kadr :) DSC_7222 (400x265).jpg

Załączniki

• DSC_7219 (400x212).jpg
    DSC_7219 (400x212).jpg
    75,7 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_7220.jpg
    DSC_7220.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_7221 (400x309).jpg
    DSC_7221 (400x309).jpg
    89 KB · Wyświetleń: 63