reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

kurczę szkoda że nie mam lidla w pobliżu...
Ja poluję na takie legginsy, które będa dobrze wyglądały do zwykłych bluzek do pasa a nie tylko do tunik. Te które oglądałam zazwyczaj miały na tyłku, jakis dziwny kalesonowaty szew, więc nie bardzo, a ja wiekszośc bluzek mam dość krotkich i chcę takie legginsy, żebym nie wyglądała w nich jak w rajstopach i koszulce:)

reklama
Słonko Ty parowa....no proszę Cię :-O Co najwyżej zgrabna frankfurterka,ale na litość boską jaka parowa? :p Ja to rasowy serdelek,ale Ty to już przeginasz :-D

Nie licytujmy się, za chwile wszystkie będziemy wyglądać jakbyśmy małe słoniki połknęły :laugh2::wink:

Ja wczoraj byłam w lidlu ale wszystko było już poprzebierane :/ dzisiaj jadę za to kupić sobie jakieś spodnie krótkie i coś dla malucha więc mam nadzieję że za kilka godzin będę chwalić się moimi lupami :-)

Magda z UK. Ja naprawdę jestem grubsza od Ciebie ;-) widziałam twoje foty. Na bank jestem grubsza. Nie dawno trochę zrzucilam, ale teraz znów brzuch mam jak bęben dobosza :-/ Nie jem dużo, a naprawdę czuje, ze utylam. Nawet słodyczy nie jadam. Eh... Ale postaram się trochę dietetycznie jesc i może nie będzie tak źle do końca ciąży.

reklama
Jeśli chodzi o łóżeczko, to turystyczne kiedyś mi się podobały z uwagi na kolorystykę i różne gadżety. Kupiliśmy jednak zwykle drewniane. Juz nawet nie pamiętam firmy. I przy tym zostajemy.
Trzeba kupić przewijak do tego.

Wózek mamy mało atrakcyjny, jak na ten moment: Tako Jumper X 3w1. Zastanawiam się ewentualnie nad kupnem lepszej gondoli, bo spacerówka jest naprawdę w Tako spoko.
Parasolka na jeszcze później też mam..... bodaj Mamu Jump.
To tyle ;-) Kolory wszystkiego są uni, wiec na każdą płeć pod kątem tych rzeczy jesteśmy gotowi ;-)

Do góry