reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

kurczę szkoda że nie mam lidla w pobliżu...
Ja poluję na takie legginsy, które będa dobrze wyglądały do zwykłych bluzek do pasa a nie tylko do tunik. Te które oglądałam zazwyczaj miały na tyłku, jakis dziwny kalesonowaty szew, więc nie bardzo, a ja wiekszośc bluzek mam dość krotkich i chcę takie legginsy, żebym nie wyglądała w nich jak w rajstopach i koszulce:)

reklama
Słonko Ty parowa....no proszę Cię :-O Co najwyżej zgrabna frankfurterka,ale na litość boską jaka parowa? :p Ja to rasowy serdelek,ale Ty to już przeginasz :-D

Nie licytujmy się, za chwile wszystkie będziemy wyglądać jakbyśmy małe słoniki połknęły :laugh2::wink:

Ja wczoraj byłam w lidlu ale wszystko było już poprzebierane :/ dzisiaj jadę za to kupić sobie jakieś spodnie krótkie i coś dla malucha więc mam nadzieję że za kilka godzin będę chwalić się moimi lupami :-)

Magda z UK. Ja naprawdę jestem grubsza od Ciebie ;-) widziałam twoje foty. Na bank jestem grubsza. Nie dawno trochę zrzucilam, ale teraz znów brzuch mam jak bęben dobosza :-/ Nie jem dużo, a naprawdę czuje, ze utylam. Nawet słodyczy nie jadam. Eh... Ale postaram się trochę dietetycznie jesc i może nie będzie tak źle do końca ciąży.

reklama
Jeśli chodzi o łóżeczko, to turystyczne kiedyś mi się podobały z uwagi na kolorystykę i różne gadżety. Kupiliśmy jednak zwykle drewniane. Juz nawet nie pamiętam firmy. I przy tym zostajemy.
Trzeba kupić przewijak do tego.

Wózek mamy mało atrakcyjny, jak na ten moment: Tako Jumper X 3w1. Zastanawiam się ewentualnie nad kupnem lepszej gondoli, bo spacerówka jest naprawdę w Tako spoko.
Parasolka na jeszcze później też mam..... bodaj Mamu Jump.
To tyle ;-) Kolory wszystkiego są uni, wiec na każdą płeć pod kątem tych rzeczy jesteśmy gotowi ;-)

Do góry