a co to jest baza do fotelika? Chodzi Ci o to żeby go przyczepić do wózka?
To jest baza do fotelika z systemem isofix ;-)
Mutsy 4 rider. Kolor czerwony. Myślę, że chłopakowi też będzie pasować?Mitemil - a jaki wózek mutsy masz?
Podpisuję się rękami i nogami Mnie w modelu Evo nie podoba się łamana rączka, ale to rzecz gustu ;-)Oj wózki mutsy polecam z całego serca. Był to 6 wózek z kolei jaki kupiliśmy dla pierwszej córki w 2009 roku (wszystkie inne zawsze miały coś nie tak). Mamy model 4rider z całym wyposażeniem i adapterami do fotelika. Wózek rewelacyjny. Nie do zdarcia, ma super amortyzację, rewelacyjnie sie prowadzi, duży kosz na zakupy..ehhh...mogę tak w nieskończoność No i jeździ nim już 3 dziecko, a jeszcze 4 pojeździ. Kupowaliśmy z gondolą, ale sprzedałam, bo nie była potrzebna. Tu w Uk zimy są raczej słabe, więc jak Marcel się urodził w styczniu, to pojeździł trochę w foteliku, a potem w spacerówce na leżąco i było ok. Na prawdę tę markę polecam. Bardzo podoba mi się model Evo
Dokładnie mam ten sam model :-)A ja jestem zakochana w moim wozku UppaBaby Vista takze wozek mam a spacerowke dla malej mialam chicco lightway rozklada sie tez na plasko ale mysle ze spacerowka na zime troche za malo oslania. Teraz mamy spacerowke uppababy g-luxe i jest super.
Nic na razie nie kupuje czekam na poznanie plci
A co do mutsy tez patrzylam i tez 4rider ale jak otworzylam okienko w budce to sama sie wystraszylam taki halas wkolo na rzep i to mnie zrazilo bardzo.
Ja w swoim mutsy nie mam okienka