Magda Singh
Fanka BB :)
Magda bardzo porządne turystyczne łóżeczka są z graco, ja takie miałam, są dośc drogie ale super.
NAtomiast jesli któras z mam planuje zakup łóżeczka drewnianego z wyjmowanymi szczebelkami to radzę im się dobrze przyjrzec. Dla Arka kupiłam takie przez allegro, o takie ŁÓŻECZKO KLUPŚ SAFARI +MATERAC +PRZEWIJAK ZESTAW (4254779487) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i te wyjmowane szczeble wypadały same, wogole sie nie trzymały.
Graco ma porządne rzeczy. wozek 5 lat temu dostałam i moja uzywala do 2 lat i potem jeszcze 3 lata syn kolezanki a przedemna siostry corka 2,5 roku. takze jak to mowia ruskie "gniotsa nie łamiotsa"
co do drewnianego łózeczka posłuzylo nam tylko 1,5 roku. zaczelo sie gibac, spod zaczal pekac te drewienka pod materac...porazka...i corka wprowadzila sie do naszego łóżka. potem kupilismy jej takie Łóżko łóżka piętrowe LAURA natura z zasłoną (4269317359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. pospala 2 tyg i spowrotem zaczela wpychac sie do nas. łóżko wyladowalo w piwnicy złożone.
Ostatnia edycja: