reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
. Szukam dobrej parasolki od urodzenia, a mój będę próbowała sprzedać.
Jeśli szukasz parasoli od 0+ to polecam chicco. Niestety nie pamiętam modelu. Kupiłam go dla córki jak miała dwa lata, ale potem pożyczyłam koleżance własnie dla maluszka. Ma wkładkę dla niemowlaka, rozkłada się do całkowitego leżenia i po dwójce dzieci nadal wygląda dobrze. Może do najtańszych nie należał (około 450zł), ale życie pokazało, że warto. I oczywiście zajmuje bardzo niewiele miejsca, a koszyk mieści tygodniowe zakupy dla 3-osobowej rodziny :-)

Na lato zgodzę się z Tobą. Mam spacerówke parasolke i tako tez ma spacerówke. Ale w gondoli będzie ciasno w zimę w tych wszystkich betach. No, ale to już dodatkowy koszt.... Musze to z mezem obgadac, jak już zacznie normalnie o ciąży gadać, a nie udawac, że jej nie ma.

Ja mam wózek mutsy. Moja córka urodziła się w sierpniu i jeszcze na wiosnę mieściła się w gondoli, więc o to się nie martwię. Jednak zastanawiam się nad bazą do fotelika, bo zimą zabawa z tymi pasami... żadna przyjemność. Miała któraś z Was bazę do fotelika? Faktycznie warto inwestować?

Oj wózki mutsy polecam z całego serca. Był to 6 wózek z kolei jaki kupiliśmy dla pierwszej córki w 2009 roku (wszystkie inne zawsze miały coś nie tak). Mamy model 4rider z całym wyposażeniem i adapterami do fotelika. Wózek rewelacyjny. Nie do zdarcia, ma super amortyzację, rewelacyjnie sie prowadzi, duży kosz na zakupy..ehhh...mogę tak w nieskończoność :-p No i jeździ nim już 3 dziecko, a jeszcze 4 pojeździ. Kupowaliśmy z gondolą, ale sprzedałam, bo nie była potrzebna. Tu w Uk zimy są raczej słabe, więc jak Marcel się urodził w styczniu, to pojeździł trochę w foteliku, a potem w spacerówce na leżąco i było ok. Na prawdę tę markę polecam. Bardzo podoba mi się model Evo:happy:

A ja jestem zakochana w moim wozku UppaBaby Vista :) takze wozek mam a spacerowke dla malej mialam chicco lightway rozklada sie tez na plasko ale mysle ze spacerowka na zime troche za malo oslania. Teraz mamy spacerowke uppababy g-luxe i jest super.

Nic na razie nie kupuje czekam na poznanie plci :)

A co do mutsy tez patrzylam i tez 4rider ale jak otworzylam okienko w budce to sama sie wystraszylam taki halas wkolo na rzep i to mnie zrazilo bardzo.

ImageUploadedByForum BabyBoom1400196076.629963.jpg

A to nasz wozek :) uwielbiam jesli jest sprzedawany w PL to z calego serca polecam

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1400196076.629963.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1400196076.629963.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 94
Tak jak pisalam wczesniej Pan z ogłoszenia oddal nam taki ale beżowy :) bardzo fajny jest i leciutki

Załączniki

• 1400230952993.jpg
    1400230952993.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Ja jak narazie to mam rozeznanie w wozkacj podwojnych:-)jezeli chodzi o wyprawke to mam wiekszosc napewno musze kupic laktator bo swoj sprzedalam:eek:napewno ciuchy poczekam na to az poznam plec to wtedy poszaleje z ciuchami :-)bo mam tylko chlopiece kocykow mam ze 20 jakos to samo mnostwo poscieli ciuchow ciazowych tez mam ogrom czesc sprzedalam w czesci nadal chodze:-)a I napewno staniki do karmienie bo te ostanie wywalima do kosza bo zszazaly teraz mam zamiar kupic sobie cos gustowniejszego:-)

Do góry