Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Anncka ja ostatnio też miałam w ręku kocyk, ale jakoś nie wzięłam i teraz żałuję, bo był śliczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli szukasz parasoli od 0+ to polecam chicco. Niestety nie pamiętam modelu. Kupiłam go dla córki jak miała dwa lata, ale potem pożyczyłam koleżance własnie dla maluszka. Ma wkładkę dla niemowlaka, rozkłada się do całkowitego leżenia i po dwójce dzieci nadal wygląda dobrze. Może do najtańszych nie należał (około 450zł), ale życie pokazało, że warto. I oczywiście zajmuje bardzo niewiele miejsca, a koszyk mieści tygodniowe zakupy dla 3-osobowej rodziny :-). Szukam dobrej parasolki od urodzenia, a mój będę próbowała sprzedać.
Na lato zgodzę się z Tobą. Mam spacerówke parasolke i tako tez ma spacerówke. Ale w gondoli będzie ciasno w zimę w tych wszystkich betach. No, ale to już dodatkowy koszt.... Musze to z mezem obgadac, jak już zacznie normalnie o ciąży gadać, a nie udawac, że jej nie ma.