reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

u mnie Arek spał na cienkiej poduszce, kołderka totalnie nie zdała egzaminu, bo nawet ta najmniejsza na takim malutkim dzidziusiu tak jakoś sztywno leżała, nie ma jak miękkie kocyki:) dopiero teraz jak ma 2 lata to spi pod kołderką.

Przed porodem kupiłam cały zestaw poscielowy, łącznie z ochranaiaczem i nic, poza własnie tą płaską podusią się nie przydało. Teraz będę mądrzejsza:)

reklama
To prawda z tymi kołderkami i podusiami ja miałam a nie używałam, kocyki o wiele lepsze cienkie lub grubsze zależy od temperatury, lepiej otulają ciałko. Jeden i drugi nie lubił kołderki, płakali, jak byli więksi to się rozkopywali. Teraz oboje mają normalne duże kołdry i dopiero śpią pod nimi ale też tylko wtedy jak jest chłodno inaczej wogóle bez niczego. A kombinezon mam po Edku bo on marcowy i na odbiór ze szpitala siocha mi dużo wcześniej w lumpku wyszukała za 5 zł jak nowy, zresztą mój synuś miał go też z 2 razy więc jak nowy i będzie jak znalazł. Co prawda czarny smutny ale za tą cene nie miało to znaczenia:-), a ma ładny ozdobny biały kożuszek

My też na początku nie używalismy kołderki tylko kocyki ewentualnie pieluszkę flanelową jak były upały. Kołdra dopiero przydała się na zimę, a rodziłam w maju.

reklama
czesc dziewczynki :-)

jestem lipcowa mama, ktora nie miescie sie w dwie pary swoich spodni ciazowych, rurki i szerokie nogawki :happy2:
jakby ktoras byla zainteresowana to prosze pisac na priv

Do góry