reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Kupując na aukcji bluzki dla siebie, nie oparłam sie pokusie...Zobacz załącznik 627697
Oooo..... Słodko! Świetny ciuszek spiderman'a
Generalnie zastanawiam się jakie tym razem rozmiary ubranek szykować. Córka urodziła się duża - 58cm i te maleńkie ciuszki szybko by zbędne. Ciekawe jak teraz duży bobas będzie.
slonkoonline
Mama Juleczki
Chyba i ja tam zrobię. Najwyżej początki w ubrankach po córce będziemy obskakiwac.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ja zawsze mam kilka tych malutkich, bo nie lubię dziecka w za dużych Marcys był spory, ale i tak nosił 56 z miesiąc.
Mitemil super ubranka! Ja to nie mam czasu szukać takich okazji, a szkoda.
Mitemil super ubranka! Ja to nie mam czasu szukać takich okazji, a szkoda.
jopal
Fanka BB :)
śliczny spiderman ale ja liczę na myszkę minnie
To ja Wam powiem, że moje chłopaki 62 i 60 się urodzili to w szpitalu, którym rodziłam śpioszki były szpitalne ale na moich większość za małe i musieliśmy mieć swoje. Te najmniejsze co kupiłam wogóle nie użyliśmy a po miesiącu już 68 nosili. Teraz są normalnego wzrostu w 50 centylu obydwaj.
To ja Wam powiem, że moje chłopaki 62 i 60 się urodzili to w szpitalu, którym rodziłam śpioszki były szpitalne ale na moich większość za małe i musieliśmy mieć swoje. Te najmniejsze co kupiłam wogóle nie użyliśmy a po miesiącu już 68 nosili. Teraz są normalnego wzrostu w 50 centylu obydwaj.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dlatego nie ma co szaleć z tymi maleńkimi :-) Poza tym w dzisiejszych czasach, jak się okaże, że dzidziuś jest maleńki, można szybko coś dokupić ;-)
mi w 1.ciąży też każdy mówił nie kupuj rozmiaru 56 w razie czego się dokupi, ale ja wtedy musiałam mieć wszystko przygotowane, pokupione, nie przeżyłabym jakbym zakup chociaż jednej rzeczy odłożyła na pozniej no po prostu amok w sumie Arek w 56 też trochę pochodził, tzn poleżał
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Oomamba to fakt, ja w pierwszej ciąży też jakoś tak do tego podchodziłam,że musiało byc i koniec. Potem jednak szybko się przekonałam,że przecież świat się nie kończy w dniu porodu i w razie W można odłożyć pewne zakupy na później. Ale ujęłaś to idealnie:-)
reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
Witam mamy, jestem bb-mama czerwcowa 2012 i listopadowa 2014, prowadze grupe sprzedazowa na facebooku z ciuszkami po synku oraz ciuszkami po corce przyjaciolki... ceny bardzo okazyjne, gdyby ktoś był zainteresowany serdecznie zapraszam! Ponizej link:
https://www.facebook.com/groups/758052667550985/
https://www.facebook.com/groups/758052667550985/