reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

dziewczyny co myślicie? Myśle ze rampersy będą fajnym rozwiązamien na lato dla naszych maluszków, ja zakochałam sie w tym;-)
2998377071

reklama
Wygląda porządnie. Może dasz radę obejrzeć go na własne oczy gdzieś w sklepie? Rozbawił mnie tylko sprzedający dodając do "gratisów"... koła :-D

Niestety nie widziałam go w żadnym sklepie, więc muszę go kupić na czuja:/ a w tym niebieskim wózku nie podoba mi się to, że większe dziecko nie ma na czym postawić nóżek (mi osobiście byłoby niewygodnie, a przynajmniej tak mi się wydaje).

Anka-skakanka, mój synek jest dzieckiem zimowym i przez pierwszy rok życia woziłam go w Tako Jumperze, Hania też będzie go użytkowała, jako ewidentnie letnie dziecko. Sprawdził się zarówno zimą, jak i latem.

Pyśka, bryka wygląda fajnie. ładny kolorek :)

ja się chciałam pochwalić, że z racji ostatnich niefajnych problemów z moją ciążą, kupiłam sukienkę dla Hani.
Nadzieja umiera ostatnia i już!

2994814645.jpg

Witam a ja dostałam od siostry 2 siatki ubranek po jej 10 miesiecznym synku dostane jeszcze 2.Jestam 25 bodów chyba 10 śpiochów dużo kaftanów półśpiochów 2 dresiki wiec jak na razie nie kupuje juz nic.Mam też okazje odkupienia od niej wózka 2 fukcyjnego z gondolką, kolor zielony taki jasny koła nie są pompowane ale super się go prowadzi.Spacerówka jest podobna jak ta od atlantica.Siora chce 300 zł wiec chyba sie skusze pojerzdze nim do wiosny a póżniej go opchne i kupie jakąś zajebistą spacerówkie.
O to ten wózeczek tylko nie wiem jaka to firma

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry