reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Pyśka - alimenty na dziecko/dzieci nie stanowią dochodu. Co więcej, nie są one nawet przychodem.

Jako przychód liczone są ewentualnie alimenty od byłego małżonka\małżonki.

Pysia przeczytaj sobie to: http://www.mopscos.pl/userfiles/file...2013_poz_3.pdf

zadzwoniłam do MOPS i się wliczają.........

Pisałam do kilku MOPSów i od każdego dostałam taką odpowiedz jak od Pinio ;) nie wiem jak było wcześniej, ale od tego roku się wliczają...

reklama
No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak tylko zwrócić honor :tak: Chciałam pomóc. No cóż i tak nie pozostaje mi nic innego jak pisać tak jak pisałam, skoro żadna instytucja do niczego mnie nie zobowiązała :-) Mimo wszystko będę czekać na zobowiązanie, bo zaciekawił mnie ten "problem", a tak to przynajmniej strona przeciwna musi podać podstawę i wtedy zamieszczę ją tutaj, żebyście mogły się dziewczyny posiłkować. Chociaż tyle dobrego dla Was zrobię ;-)

I dzis po wizycie postanowiłam cos kupić ,oto moje zdobycze :-D

IMG_1911.jpgIMG_1913.jpg

Malami sliczne ubranka....a ten palusi uniwersalny bodziak z H&M tez ostatnio ogladalam....az mi sie wierzyc nie chcialo,ze ten bobasek taki malutki bedzie:p hahaha

Kochane wszystkie zakupki piekne.....moja mama systematycznie dokupuje ciuszki i *******ki dla "wnusi" jak bedzie jednak chlopak to bedzie chodzil na rozowo:p hahahah

A co sądzicie o ciuszkach z lumpeksów? moja znajoma prowadzi jeden i tam są praktycznie nowe ciuszki... oczywiście piorę je i prasuję z mega dużą ilością pary, ale niektórzy krytykują taki zakup dla dziecka.

Ja kupiłam wczoraj 4 rzeczy za 25 PLN :)

załączam

20130130_194324.jpg

śliczne babonka
ja jutro porobie zdjęcia tego co ja już kupiłam i też się pochwalę pare nowych pare nienowych ale jak nowych ;-)
dziś nawet kupiłam rampers na lato z metką za 2zł hihihi z F&F
jutro obiecuje się pochwalić

Ja sama kupowałam Hani ciuszki w lumpkach i takie cuda znajdowałam za grosze. Te ubranka są lepszej jakości niż polskie - dwoje dzieci je nosiło po kupieniu a teraz na trzecie czekają:tak:

malami - ciuszki super, najbardziej wpadł mi w oko bodziak z długim rękawkiem na wieszaczku :tak:

reklama
Do góry