reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Pyśka - alimenty na dziecko/dzieci nie stanowią dochodu. Co więcej, nie są one nawet przychodem.

Jako przychód liczone są ewentualnie alimenty od byłego małżonka\małżonki.

Pysia przeczytaj sobie to: http://www.mopscos.pl/userfiles/file...2013_poz_3.pdf

zadzwoniłam do MOPS i się wliczają.........

Pisałam do kilku MOPSów i od każdego dostałam taką odpowiedz jak od Pinio ;) nie wiem jak było wcześniej, ale od tego roku się wliczają...

reklama
No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak tylko zwrócić honor :tak: Chciałam pomóc. No cóż i tak nie pozostaje mi nic innego jak pisać tak jak pisałam, skoro żadna instytucja do niczego mnie nie zobowiązała :-) Mimo wszystko będę czekać na zobowiązanie, bo zaciekawił mnie ten "problem", a tak to przynajmniej strona przeciwna musi podać podstawę i wtedy zamieszczę ją tutaj, żebyście mogły się dziewczyny posiłkować. Chociaż tyle dobrego dla Was zrobię ;-)

I dzis po wizycie postanowiłam cos kupić ,oto moje zdobycze :-D

IMG_1911.jpgIMG_1913.jpg

Malami sliczne ubranka....a ten palusi uniwersalny bodziak z H&M tez ostatnio ogladalam....az mi sie wierzyc nie chcialo,ze ten bobasek taki malutki bedzie:p hahaha

Kochane wszystkie zakupki piekne.....moja mama systematycznie dokupuje ciuszki i *******ki dla "wnusi" jak bedzie jednak chlopak to bedzie chodzil na rozowo:p hahahah

A co sądzicie o ciuszkach z lumpeksów? moja znajoma prowadzi jeden i tam są praktycznie nowe ciuszki... oczywiście piorę je i prasuję z mega dużą ilością pary, ale niektórzy krytykują taki zakup dla dziecka.

Ja kupiłam wczoraj 4 rzeczy za 25 PLN :)

załączam

20130130_194324.jpg

śliczne babonka
ja jutro porobie zdjęcia tego co ja już kupiłam i też się pochwalę pare nowych pare nienowych ale jak nowych ;-)
dziś nawet kupiłam rampers na lato z metką za 2zł hihihi z F&F
jutro obiecuje się pochwalić

Ja sama kupowałam Hani ciuszki w lumpkach i takie cuda znajdowałam za grosze. Te ubranka są lepszej jakości niż polskie - dwoje dzieci je nosiło po kupieniu a teraz na trzecie czekają:tak:

malami - ciuszki super, najbardziej wpadł mi w oko bodziak z długim rękawkiem na wieszaczku :tak:

reklama
Do góry