reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Chciałąm dodać zdjęcie wózka ale nie chce wejść seb 1.jpgseb.jpg o weszły co o nim myślicie.

reklama
Kota no kiecka pierwsza klasa :-) ja tylko spodzeny moge kupować :-( znowu

co do wózków .............Kasia znajoma ma taki od miesiaca i jest zadowolona :-)

ja sama nie wiem jaki jeszcze ostatnio chodziłam oglądałam i wpadł mi w oko taki
images
ale zobaczymy ....

Dziewczyny cudowne wozeczki....:)

Malami....wozek super:) w moim stylu:p tylko wlasnie te male kuleczka, jak mialabys przejechac nimi przez snieg nie dasz rady kochana..... wiem ,bo w spaceowce mam takie z przdu tylko nie ida:p

Ale poza tym jest elegancki:)))))

wózki fajne, w sumie teraz jest duży wybór i człowiek nie wie co kupić.

Kota cudna sukienka.

a o to moje skarby
część nowe, część nienowe, ale dobrych marek: mothercare, h&m, next, marks&spencer i takie tam , nie wszystkich zrobiłam zdjęcia, ale wybrałam te które podobają mi się najbardziej hihih
no to chwalę się
DSC07989.jpg
DSC07988.jpg
DSC07990.jpg
DSC07991.jpg
DSC07992.jpg

reklama
Do góry