reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Byłam dziś na lumpkach-mam całą torebkę pięknych łaszków-unisex:-) wszystko a całe 19zł:-):-)

byłam oglądać wózki i mutsy transporter jest piękny:-D spodobał mi się też quinny i chicco:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aj kochane czytam o tych Waszych wozeczkach.....i tez zaczelam sie zastanawiac.... my o ile bedziemy tutaj to pewnie kupimy albo taki:

Maxi Cosy Foray Stroller and Car Seat tylko ja chcialabym jeszcze dokupic gondolke....mimo wszystko....te od quinny pasuja...

ale to sie jeszcze okaze w praniu..... moja kumpela miala ten pierwszy maxi cosi i byla meeega zadowolona....dla mnie moglby miec tylko wikszy koszyk i wieksze przednie kolka....i byloby super:) hahaha

albo po prostu quinny

Quinny stroller and bassinet - Oakville / Halton Region Baby Items For Sale - Kijiji Oakville / Halton Region Canada.

Moja przyjaciółka miała ten Quinny i mówiła, że wszystko fajnie, bo lekki, łatwo się składa i wkłada do auta, ale się wywraca przez te kółka małe na przodzie no i jeszcze ta cena. Jak dla mnie to za drogi.

bodziaki tanie i fajne, akurat na gorące lato.

Bodziaki bardzo fajne. Ja mam po Jasiu kilkanaście par a niektóre nawet nie używane.

A ten wózek quinny też mi się bardzo wczoraj podobał ale zastanawiałam się czy on jest stabilny właśnie. To kółko z przodu jest takie małe i sama nie wiem:tak: ale jest rzeczywiście piękny:-)

maxi cosi mura 4 też jest fajny:-)

Nam chyba (coś tak przebąkiwali) wózek kupią teściowie więc możemy wybrać droższy :-) No i tak myślę o tym: Wózek Quinny Moodd 3w1 2012 Wielofunkcyjne - 3w1 SzkrabShop.pl
po złożeniu jest mały, zgrabny i wygląda super. Co sądzicie?

A propos Teutonii, to ma ją mój kolega i po złożeniu nawet zajmuje sporo miejsca. Ma duże auto, a i tak narzeka na rozmiary, za to zadowoleni są z tego jak się prowadzi, chociaż spacerówkę i tak dokupili jeszcze dodatkową MacLarena.

My też dostaliśmy kaskę na wozidło od dziadka:-) dlatego się rozglądam:-D dziadek 2 lata temu na wózek dla Jasia też dał pieniążki:-):-)

reklama
Do góry