reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
:-) dziekujemy. Ja kupiłam 62 cm, śmiem twierdzić, że jak się da po rodzicach, to nie urodzi się wiele mniejsza ;-) a rozmiarówka jest 50-92 :-)

śliczny dresik, ja tez nie kupuje na rozmiar 56 , mam pare sztuk ale nie wiem własciwie po co, sama nie wiem czy wyprawkę do szpitala kupować w tym rozmiarze, ja to chcialam na wyjscie: body, pajacyk cienki bawełniany, czapeczka i niedrapki no i kocyk wezmę cienki, ewentualnie jakby było chłodno to wrazie czego chce pajacyk welurowy wziąść, ale zastanawiam sie czy to wystarczy co myslicie ?

Hej,
wpadliśmy do SMYKA i pojawił się nowy model wózka, który nam się spodobał - mało w necie informacji o nim więc jeżeli cokolwiek wiecie - byłabym zobowiązana. To Espiro Enzo Evo. Znacie? Polecacie? Słyszałyście coś o nim?

Bebetto Murano odpadło.
Na 2 miejscu Jedo Fyn.

Mgielko, mi się wydaje, że taki zestaw jest wystarczającu, też o czymś takim myślałam :tak:

Coleta, mi w enzo evo nie podoba się kolorystyka :-D od zawsze chcemy z mężem zielony, a tu jest on strasznie ciemny. No, i gondolę ma mniejszą od np modeny o 3 cm, a nam na dużej gondoli zależy...

reklama
Do góry