a ja słyszałam o drugim, że gondola jest słabo zabudowana od wiatru, bo ja tez myslałam o tym wózku...
co do atestu gondol to mi powiedziano w sklepie że każdy producent testuje na kilogramy, nie wiek dziecka, bo przeciez jedno 6 miesieczne waży 7 kilo inne 11 ;-) ale mi tak powiedziano bo pytałam o wytrzymałość gondoli,
powiem tak... u mnie 17,5 kilowa Oliwia w nim siedziała wprawdzie niedługo,
wcześniej miałam x-landera xa i napewno bym tam 4 latka nie włożyła, choćby nawet dla jaj,
a jak wpielismy spacerówke wczoraj do tego nowego i rozłozylismy do pozycji lezącej, wysunelismy oparcie na nózki to Oliwia normalnie sie zmieściła a teraz ma wzrostu 105cm
no jedyny mankament to to że nie ma skrętnych przednich kół, ale żadko które w tym stylu mają, bo to własnie taki styl retro, ja chciałam na większych kołach tych 14 calowych ale mąż powiedział że będą mniej wytrzymałe i gorzej będzie dokupić jak pękną więc staneło na tych normalnych duzych pompowanych
a jak będzie sie sprawował to czas pokaze, powiem wam ze kolezanka stara sie o dziecko i powiedziała juz mi ze zaklepała ode mnie ten wózek hihi więc kupca już mam