reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Ok, właśnie zobaczyłam gdzie jest na Puławskiej. Skoczę w tym tygodniu i obejrzę. Nie ma na ich stronie info o godzinach otwarcia - ale zakładam, że standardowe i pomiędzy 11 a 16.00 kogoś tam zastanę?

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie: Czy kupujecie wózki 3 w 1 czy 2 w 1 i do tego dodatkowy foteli.Zależy wam zeby fotelik był montowany na stelażu wózka czy nie.Mam właśnie z tym dylemat.Mam juz fotelik maxi-cosi i wiem ze nie da sie go zamontować na nie których wózkach na przykłąd na atlanticu i mysle czy kupić wózek 2 w 1 czy 3 w 1 bo wtedy fotelik z tego kompletu mażna montować na steleżu.Czy to montowanie fotelika jest aż tak przydatne.Skoro mam duze auto i wszedzie bede mogła wozić gondole.
Wiem namieszałam ale ja juz wariuje.

Viv, ja mam 3w1 (tego fotelika z zestawu w ogóle nie używam, kupiliśmy fotelik 0-13kg Recaro, jak Q był jescze bardzo malutki), a teraz zdecydowanie bym kupiła 2w1 i osobno porządny, bezpieczny fotelik, Maxi Cosi jest ok, więc możesz pod niego szukać wózka z odpowiednim adapterem do wpinania. Ewentualnie możesz malucha nosić w chuście na poczatku, zalezy jak się na to zapatrujesz

viv-----------ja kupuję wózek 2 w 1 i nie zalezy mi, żeby fotelik maxi cosi (który mamy po Jasiu) wpinał się w ten wózek:tak:bo wcześniej Jasia przewiozłam tak może z kilka razy:tak:

coleta w tych godzinach będą, tam nawet w sb i nd działają (bodajże od 10 do 16). Tam nie sprzedają espiro, ale jest tutek i jeszcze kilka innych. Do tego kupisz w zasadzie wszystko (niby przy większych zakupach dają 5% rabatu, ale ja zostawiłam 400 zł i też dostałam). Niedługo jadę tam po resztę rzeczy :tak:

Chciałam zapytać co myślicie o wózkach 3 w 1 firmy Chicco? Mam możliwość odkupienia od koleżanki. Z tego co mówiła ma głęboką gondolę i dość dużą.

viv, jeszcze mój głos dotyczący zestawów 2 w 1 i 3 w 1 - my kupujemy 2 w 1 i osobny, porządny fotelik (a do niego adaptery). Fotelik będzie Recaro lub Maxi Cosi.

Odreagowywałam dziś rano i zrobiłam zakupy - pozwolę sobie pochwalić się :-) Dodam, ze Pan zgodził się pośredniczyć w zakupach w sklepie gymboree :-) Spytałam, czy mogę podać Wam jego dane (zdecydowanie b. korzystniej niż pod poprzednio podanym adresem)
3060240562

reklama
Do góry