reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Dziewczyny, planujecie zakup elektronicznej niani / monitora oddechu?
Ja się zastanawiam, bo ze względu na koty, pokój Małej będzie przynajmniej w pierwszych miesiącach zamykany - tym samym odgłosy Małej mniej słyszalne a tak przy elektronicznej niani/monitorze mogłabym być spokojniejsza.
Jakie są Wasze doświadczenia i plany?

reklama
Ja nie miałam i teraz też nie planuję zakupu bo my z Jaśkiem śpimy do tej pory (tacy jesteśmy fantastycznie zorganizowani:szok:) i po urodzeniu do naszego łóżka dołożymy jeszcze Adunię:-Dtakie to będzie rodzinne łoże:szok::-D

coleta - ja planuję! mieszkam w domu.. sypialnie mam na górze, więc niania się przyda! moi znajomi mają 5letnie dziecko i do dziś używają.

My planujemy, ale jeszcze rozeznałam tematu. Pewnie będę spała w pokoju z dzieckiem, ale też jego pokój będzie na górze, a kuchnia i salon na dole. Też na początku kota musimy pilnować, chociaż wierzyć mi się nie chce, żeby chciał coś Małej zrobić - ale lepiej, żeby nie spał z nią w kołysce, a ta ma podejrzanie przyjazny wygląd - na pewno uzna, że to jeszcze jedno kocie łóżeczko.

coleta ja miałam i mam nianię elek. byłam z niej zadwowolona , używałam ją głównie kiedy dziecko spało w dzień a ja na ogród wychodziłam czy byłam w innych pomieszczeniach , przydała się też na wyjazdach :)
monitoru oddechu nie kupowałam i tym razem też nie zapatruję się.

Oto i nasz dresik :-)

hmprod.jpeg

reklama
Do góry