reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
nie to ballerina firmy baby active, ta wersja de luxe czy coś tam , poprostu wszystkie białe elementy są ze skóry, taka elegancka niby heheh
ale mi pasuje juz ją uwielbiam hihi

anka-skakanka mi też podoba sie tutek, ale w sklepie odradzili mi jego zakup twierdząc, że to jest firma nie mająca przebicia na rynku i części do jego produkcji bierze od innego producenta i że wózek jest wykonany z gorszych materiałów :baffled: nie wiem na ile to prawda, bo wózek podoba mi się wizualnie i też się nad nim zastanawiałam :baffled:

Aha i jeszcze dla mam szukających dużej gondoli polecili mi Tako Princess ;-) jednak ten sklep do wszystkiego ma jakieś "ale" :-D więc powiedzieli, że wersja głęboka każdego wózka jest atestowana do 6 m.ż. a później powinno sie przenieść dziecko do spacerówki :baffled:

Lena a mi właśnie polecili tutka, odradzając espiro. Facet ze sklepu mówił, że lżejszy, mniejszy gabarytowo, dodatkowo ma jakieś wahacze umożliwiające delikatne bujanie (nie tak płynne jak w wózkach tradycyjnych)... w razie problemów miałabym możliwość realizacji gwarancji w nich w sklepie (jest niedaleko mojego domu...)
Nie wiem, co robić... Wózki są fajne w prowadzeniu, lekkie (tutek lżejszy), wizualnie całkiem fajnie wyglądają i cena jest niewygórowana...

A czy miałyście okazję przetestować Maxi Cosi Mura 4? strasznie mi się podoba, ale w tym roku wchodzi nowy model z piankowymi kólkami, co juz zdecydowanie mi nie pasuje.

Mgiełko, super wózek. Duża gondola to też mój priorytet.

My jesteśmy 100% nastawieni na espiro modena, nie wiem co by tam musiało być nie tak,żebyśmy zrezygnowali ;-) i cena i parametry i od strony technicznej ;-) a dla mnie - wizualnej :-D

Aniu mi zamiast Tutka polecił Lupo podobno nikt się nie spodziewał takiej jakości za takie pieniądze...z tego co mówił i sama zaobserwowałam to ma naprawdę świetną amortyzację, i podoba mi się, że w wersji spacerowej budkę można naciągnąć praktyczne do rączki wózka przez co w razie np. wiatru można osłonić dziecko (to też przemawiało do mnie przy wyborze Tutka). Jednak wizualnie nie podoba mi się gondola...według mnie jest trochę niedopracowana.
Drugim polecanym wózkiem był Tako Laret i chyba nie niego się zdecydujemy ;-)
Wnętrze gondoli jest dobrze wykonane i miłe w dotyku i wizualnie całkiem ok (trochę podony do Tutka ;-))

reklama
a my w końcu musimy się do "wózkowni" przejechać coby wózek jakiś w końcu do ręki przymierzyć. Nam narazie podoba się espiro atlantic ale zobaczymy w realu

Do góry