reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Ja mam 1 zestaw na 58, 2 na 62 i resztę na 68... A jak nie będę miała w co dziecka ubrać :-D????

Mgiełka się zna na butelkach, jakieś fajne wyszukała
no na 62 trochę mało masz
właściwie na kiedy masz cc???
no wydaje mi się że mgiełka polecała kiedyś AVENT
mgiełka wstań już plisssss

Nie ustalił jeszcze, ale chyba go pocisnę na najbliższej wizycie.... Ja bym chciała tak 2 tyg wcześniej, to idealnie z powrotem do pracy by mi się zgrało (obiema opcjami:-D)

ania-----------kup więcej na 62cm. Dziecko może ulewać (mój akurat nie ulewał), może się przesikać i przekupać więc przebiera się często takiego noworodka:tak:

a rozmiar 74 to na około półroczne dziecko (około bo jedno jest większe inne mniejsze-wiadomo):-D

Nie ustalił jeszcze, ale chyba go pocisnę na najbliższej wizycie.... Ja bym chciała tak 2 tyg wcześniej, to idealnie z powrotem do pracy by mi się zgrało (obiema opcjami:-D)
no bo wykorzystasz 24 tygodnie macierzyńskiego a potem pewnie trochę wypoczykowy
no właśnie super że te wakacje liczą:-D:-D:-D

przypomniało mi się ja do szpitala muszę też sobie kupić zwykły laktator do ściągania pokarmu
tak na w razie czego z synem mi się przydał

a ja sobie muszę kupić klapki do szpitala, podkłady, maść do cycuchów i w zasadzie tyle;-)i nie mam letniego szlafroka tylko taki gruby czerwony (w którym wyglądam super nie-seksownie i mój mąż załamuje ręce jak go zakładam):-D:-D:-D

I ja do tego szpitala nie mam nic.... i będę musiała pójść do kogoś żeby mi pięty zrobił, bo coraz gorzej idzie mi sięganie tam :-D:-D

Lopop trzeba dzieku w każdym ubranku fotkę robić żeby była pamiątka że miało na sobie :-D

reklama
Pinio a jaki krem będziesz kupowała?

Dziewczyny widziałam na allegro jakieś podkłady/ceratki pod materac. Korzystałyście z tego, zamierzacie kupować??

Ostatnia edycja:
Do góry