anka-skakanka
Fanka BB :)
Ja mam 1 zestaw na 58, 2 na 62 i resztę na 68... A jak nie będę miała w co dziecka ubrać ????
Mgiełka się zna na butelkach, jakieś fajne wyszukała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no na 62 trochę mało maszJa mam 1 zestaw na 58, 2 na 62 i resztę na 68... A jak nie będę miała w co dziecka ubrać ????
no bo wykorzystasz 24 tygodnie macierzyńskiego a potem pewnie trochę wypoczykowyNie ustalił jeszcze, ale chyba go pocisnę na najbliższej wizycie.... Ja bym chciała tak 2 tyg wcześniej, to idealnie z powrotem do pracy by mi się zgrało (obiema opcjami)
Kochana takie słowa to miód na moją duszę ;-)ania-----------kup więcej na 62cm.
ja mam wg planu kupić aż 7 kompletów 62 na każdy dzień tygodnia przeciez i tak to wynosiKochana takie słowa to miód na moją duszę ;-)