reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Kana - może ktoś myślał, ze będzie dziewczynka i musiał oddać do lumpka :-) Ja zrobiłam pierwszą partie zakupów w USA i ćmi mi gdzieś w głowie, że może jednak lekarze się pomylili :-) Pewnie zaniesiemy wtedy do domu małego dziecka.
Teściowa mówiła, że mój A. chodził na różowo ubrany, bo wtedy nic nie było, a kiedyś w komisie trafiła fajne ciuszki i były tylko różowe :-) Dodała też, że potem pojechała specjalnie po ubranka do NRD - ale niestety je wydała... Niespecjalnie żałuję, bo ciuszki miałyby już prawie pół wieku :-)

reklama
Jak na paczatku ciazy bylam u naszego naturopaty to mowil ,ze wszystko ze mna dobrze i ladnie mi corcia rosnie.....:p, a pozniej mojej mamy maz, ktory tez konczyl jakies tam kursy szamanskie i naturopatyczne itp.....nie wiem jak to sie fachowo nazywa tez mowil ,do mojej mamy jak na boze narodzenie kupila zolty pajac, dlaczego taki przeciez to dziewczynka bedzie..... wiec jezeli im wierzyc, to powinna byc corcia....:p hahah

A te napisy to sie jakos przerobi:p hahahah

Dzieki Pinio...dzieki:p hahaha

A tak na powaznie ja wiem jak ludzie podchodza do anturopati i energiobioterapi itp.....ale ja sama dopiero tutaj sie do tego sposobu leczenia przekonalam.... i naprawde przez 1,5 roku ani ja, ani Mariczak nie bylysmy bardziej powaznie chore....wiec ja uwazam ,ze cos w tym musi byc....:)

Misia moze tak byc....ale wiesz co ja zauwazylam ,ze oni tutaj w ogole nie przywiazuja uwagi do uban....nakupuja tyle ,ze szok ,potem polowy nie ubiora i oddaja :) i takim sposobem ja je moge kupic za 2-5 $

ja tez dzisiaj byłam w lumpku:-) moze nie kupiłam tak pięknych rzeczy jak kana, ale i tak jestem zadowolona:-) niektore z h&m i early days:-)

Martusia ja wczoraj byłam w lumpku. W jednym wzięłam 2 pajacyki i skarpetki i Pani policzyła mi 1,50zł :-D stałam zdębiała, bo na metkach były ceny - miało wyjść ok 20 zł... Jak powtórzyła drugi raz to aż śmiechem parsknęłam....
Nie wiem, czy tylko ja mam pecha, czy jak... te moje zakupy nie są jakieś cudowne, że oh i ah... ale na chodzenie koło domu w sam raz ;-)

ania----------zakupy w dobrej cenie:-D:-D

a ja w sobotę za taki kapelusik zapłaciłam 17 groszy!!!!!!! DSCN1485.jpg

super te ciuszki..wcale nie opłaca sie nowych kupowac....ja dopiero w kwietniu pojde na ciuszki,,teraz zbieramy kazdy grosz,,,

kana super ciuszki ;-), zazdrosczę Ci dostępu do sklepu gymboree , uwielbiam ich rzeczy niestety w Polsce kosmicznie drogie w porównaniu z cenami na ich stronie, szkoda że nie prowadzą wysyłki do Polski :-(

reklama
Do góry