reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Dzięki;) prezencik od koleżanki:tak: jeszcze czeka mnie przejrzenie ciuszków po synku( kilka kartonów) więc na razie nic nie kupuje, musze zrobić rozeznanie, co mam a czego brakuje.

Ostatnia edycja:
ja anka skakanka, tez nie kupiłam jakis tam swietnych nowiuśkich rzeczy, ale dla takiego maluszka, po domku akurat...nie ma co wydawac kasy na nowe, tym bardzoiej jak sie ich nie ma, bo maluszek zaraz wyrosnie

Moja dawna pani od sprowadzania z USA oddzwoniła, że już się tym nie zajmuje.
Obecnie kupuję przez stronę, aczkolwiek nie jest tak korzystnie jak u tamtej babki:
Kupuj w usa - transport z usa - zakupy w usa - towary z usa - przesyłki z usa - kup w usa
Zbierają wszystkie towary, jakie się u nich kupi i wysyłają jedną paczką - więc wychodzi korzystniej niż samemu. My przez nich sprowadzaliśmy towary do firmy i generalnie było ok. Teraz powybierałam sobie aukcje na ebay i ubranka na wyprzedaży w gymboree. Kupiłam przez nich też huśtawkę i leżaczek.

znalazłam jeden rampers wiem że kiedys znajomy dał ubranka po swoim synu dla mojego i tam był ten rampers:-)
więc jeden ciuch już mam

reklama
Cieszmy się, póki będziemy miały wpływ na stroje naszych dzieci. Zaproponowałam przed chwilą córce, że też jej kupię taką ładną sukienkę. Powiedziała, że nie będzie się ubierać jak Alicja w Krainie Czarów. I ubrała glany...

Do góry