reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Misia, masz dar wyszukiwania prawdziwych perełek wyprawowych :tak:
Lopop, mój Q po urodzeniu miał 57cm długości, ale powiem Ci,że nawet ciuszki 56 na nim wisiały, noworodki są chude i drobniutkie, więc nawet na ten tydzień warto mieć kilka ubranek 56, dzieci szybko rosną.
Siwiutka, urocze ubranka :)

Kochane to ja sie Wam troszke pochwale.... kilka kupionych przeze mnie ,a reszta przez moją mamusie:) wszystko praktycznie po 2-3 $ oprocz tego cieplutkiego pajaca takie na jesien....:) nowy z metka za 7 $...:)))

Załączniki

• photo(1).JPG
    photo(1).JPG
    69,2 KB · Wyświetleń: 35
  • photo(2).JPG
    photo(2).JPG
    65,1 KB · Wyświetleń: 39
  • photo(3).JPG
    photo(3).JPG
    66 KB · Wyświetleń: 44
  • photo(4).JPG
    photo(4).JPG
    71,9 KB · Wyświetleń: 41
  • photo(5).JPG
    photo(5).JPG
    59,5 KB · Wyświetleń: 38
  • photo(6).JPG
    photo(6).JPG
    54,9 KB · Wyświetleń: 40
  • photo(7).JPG
    photo(7).JPG
    48,3 KB · Wyświetleń: 40
  • photo.JPG
    photo.JPG
    61,7 KB · Wyświetleń: 43
Kana - zazdroszczę dostępu do cudnych ubranek. Jakbym mieszkała w Ameryce, ubierałabym córkę w gymboree i gap. Jak odkryłam tę markę, moja Gośka była już zainteresowana czarnymi ciuchami z czaszkami. Może teraz sobie odbiję :-) 10 lat temu był jeden h&m w Warszawie :-) A u nas to kicha z ciuchami była straszna. Leżaczki np. całe brązowe lub granatowe - powalał wybór - a teraz istne szaleństwo :-)

Pinio....no niby nie powinien byc ,ale jak bedzie ....to bedzie rozowy:p hahahaha

Misia GYMBOREE ma faktycznie fajowskie ciuszki, a co do GAP to mozna dostac fajne, ale na mnie szalu nie robia i cenowo sa bardzo drogie.... ja lubie Carter's maja przesliczne ciuszki i nie az tak drogie nawet nowe.... bo te wszystkie to sa z uzywanego sklepu.... ale polowa byla nowa z metka.... no i wlasnie wiekszosc z Carter's....:)
Teraz sobie odbijesz:)

reklama
Do góry