reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Ja szukam wanienki z termometrem, bo miałam taki wkładany do wody i mały zawsze mi go wyrzucał i sie psuł, więc myśle ze to fajna opcja. Poza tym fanie wiedziec czy np woda sie nie robi za zimna.

reklama
zauważyłyście że na allegro przeważnie wyprawki- komplety zaczynają się od rozmiaru 62
no niby rozumiem ale przecież w domku i tak trzeba mieć przygotowaną wyprawkę 56

lopop nigdy na to uwagi nie zwracałam ale racja w domy trzeba mieć parę mniejszych ciuszków na moją córę to nawet te 56 były na początku za duże bo ona jak się urodziła ważyła 2850 i mierzyła 52 cm :-D:-D

lopop nigdy na to uwagi nie zwracałam ale racja w domy trzeba mieć parę mniejszych ciuszków na moją córę to nawet te 56 były na początku za duże bo ona jak się urodziła ważyła 2850 i mierzyła 52 cm :-D:-D
wiesz wiadomo że musimy być przygotowane a najgorszym razie ubierzemy lalki:):):-D
tak z ciekawości oglądałam te komplety bardzo ładne są oczywiście wyraziste kolory jak np. niebieski dla chłopców cudne

wczoraj pokazywałam mojemu mężowi na allegro body-sukienkę ale się naśmiał że teraz to wszystkie cuda są

ostatnio zaszalałam na allegro i kupiłam :

3029067010.jpg3039843721.jpg3041537502.jpg

reklama
Do góry