reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Kochane co do rzeczy w H&m to oni maja zanizona rozmiarowke, wiec kochane uderzajcie zawsze do przymierzalni.... ja kupuje sobie bluzeczki w rozmiarze 32-34 a napewno takowego nie mam....wiec..... po porstu trzeba zobaczyc jak co lezy:)))))

A co do wyjscia ze szpitala to jak bedziemy tutaj to pewnie bodziak plus skarpetusie i spodenki jakies.....co najwyzej jakas leciutka bluza i kocyk....bo tutaj latek a w szczegolnosci czerwiec. lipiec jest zawsze meeega goraco....nawet jak pada jest taka wilgotnosc ,ze temperatura okolo 25 stopni...

reklama
Z drugiej strony w lipcu może być i 34 i 14 stopni :-)

Ja dziś połówkowe świętuję i przeglądam leżaczki, huśtawki itp. Jakie cuda!!! Dziesięć lat temu takich nie było.
Córka też szukała leżaczka w jej ulubionym kolorze ... czarnym. Na szczęście takich nie było...

Na poprawę humoru sprawiłam sobie małe przyjemności i teraz zarzucę Was fotkami ;-) IMG_2372.jpgIMG_2373.jpgIMG_2375.jpgIMG_2376.jpgIMG_2378.jpg

Ostatnia edycja:
Pinio w sklepie przy porodówce :-D i jeszcze zwróciłam uwagę na ubranka marki KOALA. W dotyku super gatunkowo, piękne kolory, zastanawiam się tylko jak będą się spierać ;-)

anka - ta pościel nie dość, że śliczna, to jeszcze maluch będzie nią zachwycony! Takie połączenia kolorów i proste wzory najlepiej widzą dzieciaczki na początku życia. Naprawdę udanych zakupów dokonałaś :tak:

reklama
anka-skakanka jestem zachwycona Twoimi zakupami cudne
w necie znalazłam opinie o Koali bardzo dobre

Misia no te 10 lat temu zupełnie inne rzeczy dla naszych dzieciaczków były
więc teraz sobie to odbijemy:)

Do góry